Wie soms gedacht had dat Sharp Objects het zelfde trucje zou uithalen als Big Little Lies, heeft het mis. HBO gaat geen tweede seizoen bestellen.



HBO heeft verklaard geen tweede seizoen te gaan maken van de psychologische miniserie Sharp Objects. HBO president van programmering Casey Bloys vertelde: “In tegenstelling tot Big Little Lies waar alle acteurs terug wilden komen, is Sharp Objects een donkere serie, met donkere karakters. Amy {Adams} wil niet weer in de huid kruipen van dit karakter en ik neem haar dat niet kwalijk, het is heel veel voor een actrice om op je te nemen. Dus geen plannen voor een tweede seizoen. We kunnen prima leven met dit als gelimiteerde serie.”



Op dit moment zijn er drie afleveringen uitgezonden van de miniserie over misdaadverslaggever Camille Preaker (Amy Adams) die onlangs is ontslagen uit een psychiatrische inrichting nadat ze zichzelf jarenlang sneed. Ze besluit terug te keren naar de plek van haar jeugd, Wind Gap, om twee moorden op twee jonge meisjes te onderzoeken. Ze gaat weer wonen bij haar moeder en plaatselijke socialite Adora (Patricka Clarkson), maar dan ontdekt ze al snel dat ze haar eigen demonen uit het verleden onder ogen moet zien. 26 augustus zal er dus een einde komen aan de serie van HBO.

Embed from Getty Images
(vLnR) Uitvoerend producent/schrijver Gillian Flynn, Amy Adams, Patricia Clarkson en uitvoerend producent/bedenker Marti Noxon