Game of Thrones heeft de meeste prijzen binnengesleept bij de uitreiking van de Creative Arts Emmy Awards. De serie nam in totaal zeven prijzen mee naar huis.



Game of Thrones won in onder meer de categorieën beste muziek, beste kostuums in een sciencefiction- of fantasyserie en beste visuele effecten, meldt Deadline. Hieronder de trailer van het zevende seizoen.



American Crime Story (subtitel The Assassination of Gianni Versace), een anthologieserie die om de moord op de modeontwerper draait, won vier prijzen, waaronder voor beste casting. Ook de series The Crown en The Handmaid's Tale vielen meerdere malen in de prijzen; de dramaseries namen ieder drie awards mee naar huis. De CNN-documentaireserie Anthony Bourdain: Parts Unknown kreeg vijf onderscheidingen.

De Creative Arts Emmy's worden jaarlijks uitgereikt in de week voorafgaand aan de ceremonie voor de Emmy Awards. Die vindt dit jaar plaats op 17 september. Daarbij worden vooral prijzen uitgereikt voor werk achter de schermen, maar er zijn ook awards voor kleine categorieën als documentaireseries en specials.