Het heeft wellicht iets langer geduurd dan dat de meeste fans hadden gehoopt maar nu lijkt het toch eindelijk zo ver te zijn. Mad Men komt terug op de Amerikaanse televisie op 25 maart 2012.

De Emmy-winnende dramaserie ziet marketingdirecteur en vrouwenverslinder Don Draper en de mensen in zijn leven verschijnen voor het vijfde seizoen. Jon Hamm die de hoofdrol van Draper vertolkt maakte dit bekend op de "Doug Loves Movies" podcast afgelopen vrijdag. Hamm wilde verder weinig vrij geven over het nieuwe seizoen behalve dat hij de premiere zelf heeft geregisseerd.

Na heftige onderhandelingen met de zender AMC gaf bedenker Matthew Weiner toe aan de wensen van de zender om de dramaserie dat zich afspeelt in '60-jaren nog drie seizoen door te laten gaan. Daarmee komt er een einde aan de bejubelde serie na het zevende seizoen.

Voor degene die de serie via Amerika volgen was het even geduld hebben maar na 525 dagen zal Don Draper en de "gekke mannen" uit de reclamewereld weer terug op het scherm komen. In Nederland wordt de serie uitgezonden door de VARA.