Andie MacDowell, de actrice die we naast Hugh Grant zagen in Four Weddings and a Funeral uit 1994, zal een gastrol spelen in de nieuwe Hulu-miniserie met dezelfde titel. Ze speelt de moeder van een van de vier hoofdrolspelers.



De film uit 1994 van Mike Newell was een romantische tragikomedie die een groep vrienden volgde tijdens vier bruiloften en één begrafenis. Hugh Grant dankt zijn doorbraak aan deze film. Four Weddings and a Funeral leverde wereldwijd 214 miljoen euro op en werd genomineerd voor en won talloze prijzen.

Embed from Getty Images
Andie MacDowell

Mindy Kaling (The Mindy Project), actrice en schrijfster, werkt nu samen met regisseur Richard Curtis (producent, hij schreef het oorspronkelijke scenario) en schrijver Matt Warburton (scriptschrijver) om voor Hulu een televisieserie te maken gebaseerd op het originele concept van de film.

De nieuwe versie draait om vier Amerikaanse vrienden, die herenigd worden voor een prachtige bruiloft in Londen. Na een grote onthulling op het altaar breekt de paniek echter los en start een tumultueus jaar vol romantiek en hartzeer.

Matt Warburton. John Reynolds, Brandon Mychal Smith, Zoe Boyle, Jennie Jacques, Harish Patel en Guz Khan zullen de hoofdrollen spelen in de serie, waarvan de opnames binnenkort beginnen. Hulu zal de serie ergens in 2019 beschikbaar stellen.