Netflix heeft besloten om het bij drie seizoenen van de sciencefictionserie Travelers (2016) te houden.



Hoofdrolspeler Eric McCormack vertelde op vrijdag 1 februari het nieuws op Twitter: “Velen van jullie hebben gevraagd naar de mogelijkheid van een vierde seizoen {Travelers (2016)}, maar velen van jullie hebben ook gezegd; ‘Kijk, als dit het is, wat een ontroerend, verrassend en diepgaand einde was het. Nou ik ben bang dat het zo is {het einde}. Wie weet wat de toekomst nog in petto heeft maar Travelers Program 1, zoals wij het noemen is af… Veel liefs van 3468 in de 21ste.”


De eerste twee seizoenen van Travelers (2016) werden uitgezonden bij Showcase in Canada om daarna door Netflix gestreamd te worden. Showcase trok zich voor het derde seizoen terug waarop Netflix exclusief de serie in handen had. In Travelers (2016) ontdekken overlevenden in de toekomst hoe je een bewustzijn terug in de tijd kunt sturen, naar de 21ste eeuw. Deze reizigers nemen het leven van anderen over, in een poging de mensheid te redden van een verschrikkelijke toekomst. Naast McCormack spelen ook Mackenzie Porter, Patrick Gilmore, Jared Paul Abrahamson, Nesta Marlee Cooper en Reilly Dolman een hoofdrol.

Embed from Getty Images(VLnR)Eric McCormack, bedenker Brad Wright, MacKenzie Porter, Patrick Gilmore en uitvoerend producent Carrie Mudd