The Good Fight gaat binnenkort van start bij CBS All Acces en er is goed nieuws voor de Nederlandse fans: de serie start een week later bij Videoland.



Op 31 januari berichtte MijnSerie al dat het derde seizoen van de juridische dramaserie The Good Fight op 14 februari van start zou gaan bij CBS All Acces. The Good Fight is een spin-off van de populaire serie The Good Wife. De juridische serie volgt advocate Diane Lockhart (Christine Baranski), die inmiddels samen met haar protegee Maia (Rose Leslie) werkt voor het kantoor van Lucca Quinn (Cush Jumbo) in Chicago.



Het derde seizoen zal vanaf 22 maart bij Videoland starten, iedere week zal er een aflevering te zien zijn bij de VOD-dienst. De eerste twee seizoenen zijn nog te bekijken bij Videoland. In het derde seizoen is er ook een bijrol voor Michael Sheen (Good Omens), die gestalte geeft aan de gewetenloze advocaat Roland Blum. Volgens de makers, Michelle en Robert King, was Roger Stone, Amerikaanse lobbyist, politiek adviseur en strateeg, één van de inspiraties voor zijn personage.

Ga jij kijken naar het derde seizoen van The Good Fight?


Embed from Getty ImagesMichael Sheen