Vandaag is er een nieuw design van de website live gezet. De twee grootste veranderingen zijn de serie informatie pagina en het submenu.



Serie informatie pagina
Het ontwerp van de serie informatie pagina stamt alweer uit 2015, en was daarom toe aan een opfrisbeurt. Het oude design bestond uit blokken en was erg smal. Hierdoor voelde het wat 'propperig'. Het nieuwe design werkt niet meer met blokken maar maakt gebruik van de hele breedte van de pagina. Hierdoor kan alles veel ruimer worden opgezet en oogt het rustiger. Het nieuwe design is uiteraard ook mobiel-vriendelijk en het lijkt nu veel meer op het design van de app. Voor de Premium leden is het nu niet meer mogelijk om je eigen indeling te maken voor de serie informatie pagina. Deze functie werd sowieso niet veel gebruikt en we hebben geprobeerd om de indeling voor iedereen zo optimaal mogelijk te maken.

Het nieuwe design:


Het oude design:
Oude design

Submenu
Een verandering die voor de hele website gevolgen heeft, omdat het submenu op veel pagina's wordt toegepast. Het probleem met het submenu was dat veel mensen er overheen keken en het navigeren tussen pagina's daardoor lastig was. Nu hebben we het submenu losgetrokken van het hoofdmenu en prominenter op de pagina gezet. Hierdoor wordt het navigeren op de website een stuk gemakkelijker gemaakt. Op een serie informatie pagina is goed te zien hoe dit submenu werkt.

Suggesties
Onder elke serie informatie pagina staan een aantal seriesuggesties om je te helpen meer series te ontdekken die bij jou passen. We hadden helaas niet van elke serie suggesties, dus konden we dit niet overal tonen. Om dit op te lossen hebben we een script geschreven dat altijd minimaal tien suggesties toont. Er zit een pagina achter waar je alle suggesties kunt bekijken. Om je mede serie-fans te helpen met het vinden van leuke series kun je stemmen uitbrengen op de beste suggesties, zo worden de suggesties steeds beter.

De MijnSerie app
De app heeft nog geen design update gehad maar deze zal net als de website een opfrisbeurt krijgen, zodat ze nog meer op elkaar zullen lijken, zodat je als bezoeker dezelfde ervaring op verschillende devices hebt.

We hopen dat jullie blij zijn met de updates. We staan altijd open voor feedback.