FOX heeft een nieuwe dramedy besteld: Other People's Houses. De serie is gebaseerd op het boek van Abbi Waxman.



Buffy the Vampire Slayer alumni Sarah Michelle Gellar keert terug naar het kleine scherm. Gellar voegt zich weer bij Ringer bedenkers Eric Charmelo en Nicole Snyder voor de dramedy Other People’s Houses. De serie is in ontwikkeling bij FOX, die een onherroepelijke script belofte heeft.

Other People’s Houses wordt beschreven als een voorstedelijke dramedy, die ergens tussen Big Little Lies en Catastrophe ligt. Het is het verhaal van negen mensen (...) die in een landelijke straat wonen (...) in de rustige, welgestelde buurt van Larchmont Village in Los Angeles. Met behulp van de lens van sociale media navigeren onze personages zich een weg door emotionele ups en downs, terwijl ze proberen hun leven als partners, ouders, vrienden en buren te achterhalen. En in het midden van het blok - en in het midden van het drama - staan onze twee hoofdpersonages, twee moeders (een thuisblijvende, een werkende) Frances Bloom en Anne Porter (Gellar, foto).



Carmelo, Snyder en Gellar zullen ook uitvoerend gaan produceren samen met Neil Meron en zijn partner Mark Nicolson. De eerste twee zullen het script gaan schrijven, Neil Meron is de bedenker van de serie die nog geen productie- of premièredatum heeft.