BH90210 is een Amerikaanse dramaserie van de zender FOX. De serie ging in première in augustus 2019 en op 11 september werd de zesde en laatste aflevering uitgezonden.



BH90210 is de vernieuwde versie van de jaren 90-serie Beverly Hills, 90210. De FOX-serie is gemaakt met dezelfde acteurs (Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Tori Spelling en Shannen Doherty) als negentien jaar geleden, maar volgt nieuwe verhaallijnen.

FOX heeft besloten dat er geen nieuwe afleveringen zullen volgen. Dat komt omdat de kijkcijfers tegenvallen. De eerste aflevering werd goed bekeken, maar daarna haakte de helft van de kijkers af. "We zijn trots dat we de serie BH90210 hebben gemaakt, als een heel speciaal zomerevenement”, aldus FOX in een verklaring. “Diep dank en respect voor Brian, Gabrielle, Ian, Jason, Jennie, Shannen en Tori, die samen met de hele crew en iedereen bij FOX en CBS Television Studios hun hart en ziel hebben gestort in deze nostalgische terugkeer.”