Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.



Jos heeft hard gewerkt en achter de schermen zijn er vrijwilligers druk bezig om de content aan te passen, want vanaf heden kun je in de seriebeschrijving zien waar een serie te zien is in Nederland en Belgiƫ. Naast de beschrijving op een seriepagina kun je rechts het icoontje of icoontjes zien staan van de streamingdienst die de serie in hun content heeft opgenomen.



Maar ook jij kunt de content van een serie wijzigen. Als je weet welke serie bij Amazon, Apple TV+, Disney+, Netflix, NPO Start Plus, Videoland en Ziggo te zien is, pas dit dan aan in de content van een serie. Lees hier de spelregels van het toevoegen/bewerken.

Mis je nog een belangrijke streaming-service of vod-dienst die in Nederland en/of Belgiƫ te zien is? Dit kun je doorgeven in de reacties onder dit bericht of in een persoonlijk bericht aan Jos. Mocht je nog een idee hebben hoe we MijnSerie nog beter kunnen maken? Je kunt ons altijd mailen.