You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime, die inmiddels is overgenomen door Netflix. Het tweede seizoen is sinds 26 december te bekijken.



Gebaseerd op de bestverkopende roman van Caroline Kepnes met dezelfde naam, is You een liefdesverhaal uit de 21ste eeuw dat vraagt: 'Wat zou je doen om lief te hebben?' Wanneer een briljante boekhandelmanager Joe Goldberg (Penn Badgley) het pad kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel - en persoon - op zijn weg verwijdert.



Hoofdrolspeler Penn Badgley heeft zich in december in een interview versproken en daarmee eigenlijk al het derde seizoen bevestigd. Netflix heeft nu officieel bekend gemaakt dat er een derde seizoen zal volgen. Het derde seizoen van de serie zal in 2021 verschijnen en uit tien afleveringen bestaan, zo laat Netflix weten.

In het eerste seizoen was de obsessie van Joe Goldberg nog Guinevere Beck (Elizabeth Lail), maar in het tweede seizoen werd zijn focus verlegd naar een nieuw slachtoffer: Love Quinn (Victoria Pedretti). Aan het eind bleek zij echter totaal anders te zijn dan iedereen kon vermoeden. In het derde seizoen lijkt Goldberg voor een nieuw slachtoffer te gaan.