The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Call Me Kat (aanvankelijk Carla genoemd), een bewerking van BBC-serie Miranda.



Parsons en Bialik vervullen samen de rol van uitvoerend producent, terwijl Bialik ook de hoofdrol van Kat gaat vertolken in Call Me Kat. De serie draait om de 39-jarige Kat, die een kattencafé opent met het geld dat haar ouders eigenlijk opzij hadden gezet voor haar huwelijk.

Meerdere omroepen in de Verenigde Staten streden om de rechten om de serie uit te zenden en FOX kwam uit de bus als winnaar. De serie Call Me Kat zal in het najaar van 2020 verschijnen.


Kyla Pratt

Kyla Pratt krijgt een hoofdrol tegenover Mayim Bialik in Call Me Kat. Zij speelt Randi, een hippe, zelfverzekerde millennial die vier jaar op rij de beste barista van Louisville werd genoemd. Zij werkt in het café, hoewel ze geen interesse heeft voor katten. Als iemand die met meerdere vrijers jongleert, moedigt Randi Kat (Mayim Bialik) aan om een nieuwe benadering van dating te kiezen.

Kyla Pratt is bekend van de dramaserie Recovery Road en speelde Maya Doolittle in de speelfilm Dr. Doolittle.