Eerder werd al bekend gemaakt dat J.K. Simmons en Bruce Dern zich in het vierde seizoen van Goliath bij de cast gaan voegen. Er zijn meer cast leden bekend.



Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie over de aan lager wal geraakte advocaat Billy McBride die het op gaat nemen tegen zijn voormalige advocatenkantoor Cooperman & McBride. Billy Bob Thornton, Nina Arianda, Tania Raymonde, Diana Hopper, Ana de la Reguera en Julie Brister waren al in eerdere seizoenen te zien en zullen terugkeren in het nieuwe seizoen.

J.K. Simmons en Bruce Dern zijn nieuwkomers in de serie. Het is nu bekend dat Jena Malone (Too Old To Die Young), Clara Wong (The I-Land), en Haley Joel Osment (Teachers) ook een rol krijgen in het vierde en laatste seizoen van Goliath, de juridische dramaserie die in 2016 in première ging bij Amazon. De premièredatum voor het laatste seizoen is nog niet bekend.

Embed from Getty Images
Jena Malone

Jena Malone speelt Samantha Margolis, de dochter van een van de oprichters van het advocatenkantoor Margolis & True. Clara Wong vertolkt de rol van Kate Zax, een toegewijde scheikundige in het familiebedrijf van George Zax (Simmons), een van lands grootste farmaceutisch bedrijven. Haley Joel Osment speelt Dylan Zax, hij wordt omschreven al de zwakste schakel in de Zax familie.