Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.



De meeste mensen hebben deze dagen tijd over. Of je werkgever heeft de deuren gesloten of je zit misschien met een lichte verkoudheid thuis. Met deze vijf series kun je je wel even vermaken. Ik heb gekozen voor series die op Netflix of op Amazon Prime staan en die inmiddels zijn beƫindigd.

5. Covert Affairs


In Covert Affairs volgen we Annie Walker(Piper Perabo), die als CIA-stagiaire plotseling wordt promoot tot agent en zo terecht komt in de wereld van geheime agenten en spionnen. Leuke lichte serie met de nodige actie en komedie. Te zien via Amazon Prime.

4. Spartacus: Blood and Sand


In deze serie zien we het verhaal van Spartacus. Een slaaf die gladiator wordt en vervolgens een opstand leidt tegen de Romeinse heersers. Geen serie als je niet zit te wachten op overdadig geweld of bloot, maar zit je daar niet mee dan is deze serie echt een aanrader. Nu te zien op Netflix.

3.The Office
In deze tijd moet je ook kunnen lachen en dat gaat je met deze komedie wel lukken. Volg de avonturen van het personeel van een papierfabriek en vergeet voor even de Corona-ellende. Alle seizoenen zijn te zien via Amazon Prime.


2. Pretty Little Liars


Deze serie is de perfecte binge-serie wat mij betreft. Volg de strijd van vier vriendinnen en de mysterieuze A. Serie kijkt lekker weg en je bent makkelijk een paar weken bezig. Nu te zien via Netflix.


1. Sons of Anarchy
Volg de avonturen van Jax, Opie en Clay in deze harde serie over een motorclub in het fictieve Charming. Een serie die, naar mijn menig, zwaar wordt ondergewaardeerd, zeker in Nederland. Ben je niet opgebleven tot midden in de nacht toen RTL besloot deze top-serie uit te zenden kijk dan nu alle seizoenen op Netflix.

Mocht er bij deze vijf niks voor jou bij zitten kun je ook nog kijken naar Hap and Leonard, The Ranch, Justified of Vis a Vis. Allen te zien op Amazon Prime of Netflix. Mocht je door deze series heen zijn dan volgen binnenkort meer top 5 lijsten om de tijd door te komen.