Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.



Vorig jaar werd tijdens San Diego Comic-Con een nieuw seizoen van NOS4A2, Nosferatu op een aparte wijze gespeld, aangekondigd. Het tweede seizoen van de bovennatuurlijke horrorserie van AMC gaat 1 juni in première. Het nieuwe seizoen bestaat net als het eerste seizoen uit tien afleveringen. In Nederland is het eerste seizoen te bekijken op Amazon Prime Video.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Joe Hill. In NOS4A2 ontdekt de jonge Victoria 'Vic' McQueen (Ashley Cummings) dat ze poorten kan ontgrendelen, die haar helpen verloren voorwerpen te vinden. Terwijl ze zich verder in dit verborgen universum begeeft, ontmoet ze vele andere 'reizigers'. Wanneer Vic Charlie Manx ontmoet, maakt ze van hem een gezworen vijand. Het tweede seizoen speelt zich acht jaar na het einde van het verhaal uit het eerste seizoen af.


Zachary Quinto in NOS4A2

Zachary Quinto en Ashleigh Cummings spelen de hoofdrol. Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Ebon Moss-Bachrach, Virginia Kull, Jonathan Langdon, Ashley Romans, Jason David en Mattea Conforti spelen ook een rol in de horrorserie.