Peacock TV, de aankomende streamingdienst van NBCUniversal, heeft trailers uitgebracht van verschillende series die er te zien zullen zijn.



Peacock TV is 15 april al gelanceerd bij Xfinity X1 en Flex today, 15 juli wordt de streamingdienst landelijk gelanceerd in Amerika. Peacock heeft een aantal trailers naar buiten gebracht van series die vanaf dan op de streamingdienst te zien zullen zijn.

Op de streamingdienst verschijnt onder andere de sequel van Saved by the Bell. Josie Totah en Dexter Darden spelen de hoofdrol. Ook verschijnen de originele castleden Elizabeth Berkley, Mario Lopez en Mark-Paul Gosselaar in de sequel, Saved By the Bell (2020). De serie is geproduceerd door Universal Television voor Peacock TV. Tracey Wigfield heeft Saved By the Bell (2020) geschreven en geproduceerd.

Brave New World (2020), met Demi Moore verschijnt ook bij Peacock TV. De serie is afkomstig van UCP en Amblin Television. David Wiener, Grant Morrison en Brian Taylor schreven de serie, die gebaseerd is op de roman van Aldous Huxley uit 1932, voor Peacock TV.


Van de NBC sitcom Punky Brewster uit 1984 komt er ook een sequel uit bij Peacock TV. Punky Brewster (2020) zal uit tien afleveringen bestaan. De sequel is geproduceerd door UCP en Universal Television voor Peacock TV.

De serie A.P. BIO, die bedacht is door Mike O’Brien, werd bij NBC na twee seizoenen gecanceld. De serie keert terug met een derde seizoen bij Peacock TV. Glenn Howerton en Patton Oswalt spelen de hoofdrol in de komedie.


De miniserie Angelyne, met Emmy Rossum in de hoofdrol, wordt ook uitgebracht door Peacock TV. De Amerikaanse dramaserie draait om het verhaal van een zelfgemaakt icoon van de popcultuur. Renee Goldberg vond zichzelf opnieuw uit als Angelyne, een blonde bom, die beroemd is omdat ze beroemd is, door op reclameborden in Los Angeles te verschijnen en in een roze Cadillac rond te rijden door Hollywood.

Er zijn ook teasers uitgebracht van twee Britse series, Intelligence en The Capture, die op de Amerikaanse streamingdienst te zien zullen zijn. Intelligence, van David Schwimmer, gaat over een nonchalante Amerikaanse inlichtingenagent (Schwimmer) en een ongelukkige Britse computeranalist (Nick Mohammed). Nick Mohammed speelt niet alleen een rol in de serie, maar heeft deze ook geschreven. Intelligence is oorspronkelijk van de zender Sky1. De serie ging in première op 18 februari 2020.


In The Capture (onderste trailer) is een Britse miniserie van de zender BBC One. De serie ging 3 september 2019 in première. De serie gaat om een Britse soldaat die wordt beschuldigd van een misdaad. De hardnekkige jonge detective die zijn zaak behandelt begint een meerlagige samenzwering te ontdekken.