De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.



L.A.'s Finest en Filthy Rich (US) worden niet uitgezonden, zoals ze in eerste instantie stonden ingepland in het schema van FOX. De Amerikaanse dramedyserie Filthy Rich (US) zal 21 september in première gaan bij FOX. Kim Cattrall (Sex and the City) speelt de hoofdrol in de nieuwe serie, die draait om twee sterke, scherpe vrouwen die zich tot het uiterste zullen inspannen om hun geliefden te beschermen.



Het eerste seizoen van L.A.'s Finest, origineel van Spectrum, zal ook vanaf 21 september worden uitgezonden bij FOX. De serie draait om de vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Gabrielle Union, Being Mary Jane), die opnieuw begint als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Jessica Alba, Dark Angel), de twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven. De serie ging vorig jaar in mei in première bij Spectrum.