Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en eerste blik op nieuwe Disney+ en Hulu serie Goosebumps

Goosebumps (2023) komt binnenkort naar Disney+ en Hulu. De nieuwste serie gebaseerd op de boeken van R.L. Stein komt volgende maand uit op de streamingdiensten.

Het eerste seizoen van de serie, met in de hoofdrollen Justin Long, Rachael Harris, Zack Morris, Isa Briones, Miles McKenna, Ana Yi Puig en Will Price, volgt vijf tieners terwijl ze een tientallen jaren oude dood onderzoeken.

14032 Goosebumps foto 1

Disney+ onthulde meer over de nieuwe serie in onderstaand persbericht:

"Goosebumps (2023), de ijzingwekkende nieuwe serie geïnspireerd door R.L. Stine's wereldwijde bestseller boekenserie van Scholastic, is klaar om te debuteren op zowel Disney+ als Hulu op vrijdag 13 oktober, zo werd vandaag bekend gemaakt. Van Disney Branded Television en Sony Pictures Television, zal de tiendelige serie beginnen met een start van vijf afleveringen als onderdeel van Disney+'s Hallowstream en Hulu's Huluween vieringen, met daaropvolgende nieuwe afleveringen die wekelijks worden gestreamd.

Daarnaast worden de eerste twee afleveringen van de serie uitgezonden op Freeform op 13 oktober, als onderdeel van de 31 Nights of Halloween-programmering. Een teaser voor de premièredatum en first-look foto's werden ook vrijgegeven als onderdeel van de aankondiging van vandaag.

"De Goosebumps-franchise van R.L. Stine is een popcultuurfenomeen dat een speciaal plekje heeft in de harten van mensen van alle leeftijden", zegt Ayo Davis, president van Disney Branded Television. "We zijn verheugd om deze griezelige nieuwe serie op grote schaal naar het publiek te brengen op Disney+ en Hulu, waarvan we hopen dat het niet alleen nieuw publiek zal boeien met zijn verhoogde spanning en koude rillingen, maar ook levenslange fans die heimwee hebben naar de verhalen die een hoofdbestanddeel van hun generatie zijn."

De nieuwe Goosebumps-serie dompelt kijkers onder in een wereld van mysterie en spanning en volgt een groep van vijf middelbare scholieren op een duistere en verwrongen reis om het tragische overlijden van een tiener genaamd Harold Biddle drie decennia eerder te onderzoeken - terwijl ze ook duistere geheimen uit het verleden van hun ouders blootleggen.

Goosebumps (2023), uitgegeven door Scholastic, is een van de best verkochte boekenreeksen aller tijden, met meer dan 400 miljoen boeken in 32 talen. De nieuwe televisieserie is gebaseerd op elementen uit vijf van de populairste boeken uit de reeks, waaronder Say Cheese and Die!, The Haunted Mask, The Cuckoo Clock of Doom, Go Eat Worms! en Night of the Living Dummy.

In Goosebumps (2023) spelen Justin Long (Giri/Haji) en Rachael Harris (Lucifer) naast nieuwkomers Zack Morris (EastEnders), Isa Briones (Star Trek: Picard), Miles McKenna (Guilty Party (UK)), Ana Yi Puig (Gossip Girl (2021)) en Will Price (The Equalizer).

Nicholas Stoller (Platonic) en Rob Letterman (Pokémon Detective Pikachu) hebben de serie ontwikkeld en zijn de uitvoerende producenten, samen met Hilary Winston (Community), Neal H. Moritz (The Boys), Scholastic Entertainment's Iole Lucchese (Clifford the Big Red Dog (2019)), Pavun Shetty (The Boys), Conor Welch (Platonic), Scholastic Entertainment's Caitlin Friedman (Stillwater), Erin O'Malley (New Girl) en Kevin Murphy (Desperate Housewives). James Eagan (DC's Legends of Tomorrow) en Nick Adams (BoJack Horseman) zijn co-uitvoerende producenten."

Hieronder kun je nog meer first-look foto's en de teaser voor Goosebumps (2023) bekijken.

14032 Goosebumps foto 2

14032 Goosebumps foto 3

14032 Goosebumps foto 4
Video on youtube
Vorige aflevering
Welcome to Horrorland
Welcome to Horrorland
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Goosebumps (2023)