Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Goosebumps (2023) door Disney+ vernieuwd met een tweede seizoen

Disney Branded Television heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van Goosebumps (2023) voor Disney+.

Het nieuwe achtdelige seizoen van Goosebumps (2023) zal een nieuw hoofdstuk onthullen met een anthologie-twist: een gloednieuw verhaal, setting en cast gebaseerd op de wereldwijde bestseller van R.L. Stine's Scholastic boekenserie. Tienerbroers en -zussen ontdekken een bedreiging in hun huis, wat een reeks gebeurtenissen in gang zet die een diep mysterie ontrafelen. Terwijl ze in het onbekende duiken, raakt het duo verstrikt in het verhaal van vijf tieners die in 1994 op mysterieuze wijze verdwenen.

Goosebumps (2023)

Justin Long, Rachael Harris, Zack Morris, Isa Briones, Miles McKenna, Ana Yi Puig en Will Price speelden de hoofdrollen in seizoen één, dat werd uitgezonden in oktober 2023.

"Het publiek overal werd verliefd op de rillingen, de spanning, het hart en de humor van de serie, waardoor het een van de best bekeken series van Disney Branded Television van vorig jaar werd", zegt Ayo Davis, president van Disney Branded Television. "We kunnen niet wachten om dieper in het briljante brein van R.L. Stine te duiken en om opnieuw samen te werken met Sony Pictures Television, Scholastic Entertainment en ons fantastische creatieve team om een geheel nieuw mysterie naar Disney+ te brengen voor seizoen twee."

Goosebumps (2023) kreeg de Certified Fresh status op Rotten Tomatoes en werd genomineerd voor een PGA Award in de categorie Outstanding Children's Programs en een DGA Award in de categorie Outstanding Directorial Achievement in Children's Programs. Daarnaast was de eerste aflevering van seizoen één op Disney+ en Hulu meteen een groot succes, met 4,2 miljoen views wereldwijd in de eerste drie dagen.

Goosebumps wordt uitgegeven door Scholastic en is een van de best verkochte boekenreeksen aller tijden, met meer dan 400 miljoen boeken in 32 talen.

Nicholas Stoller (Platonic) en Rob Letterman (Pokémon: Detective Pikachu) hebben de serie ontwikkeld en zijn de uitvoerende producenten, samen met showrunner Hilary Winston (Community), Neal H. Moritz (Gen V), Scholastic Entertainment's Iole Lucchese (Stillwater), Pavun Shetty (The Boys), Conor Welch (Platonic), Scholastic Entertainment's Caitlin Friedman (Stillwater) en Erin O'Malley (New Girl).
Video on youtube
Vorige aflevering
Welcome to Horrorland
Welcome to Horrorland
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Goosebumps (2023)