Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Goosebumps (2023) maakt cast voor tweede seizoen compleet met vijf nieuwe acteurs

Goosebumps (2023) maakt cast voor tweede seizoen compleet met vijf nieuwe acteurs

Na het nieuws over David Schwimmer en Ana Ortiz in de Disney+ anthologieserie Goosebumps (2023), rondt het project zijn vaste cast af.
De serie komt van Disney Branded Television en wordt geproduceerd door Sony Pictures Television. De serie is gebaseerd op de bestsellers van R.L Stine's Scholastic-serie. Elk seizoen heeft een nieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuwe cast.

Seizoen twee volgt twee tieners, broer en zus, die een dreiging ontdekken die een keten van gebeurtenissen in gang zet die een diep mysterie ontrafelt. Terwijl ze in het onbekende duiken, raakt het duo verstrikt in het ijzingwekkende verhaal van vier tieners die in 1994 op mysterieuze wijze verdwenen.

15064 Sam McCarthy, Jayden Bartels, Elijah Cooper, Galilea La Salvia en Francesca Noel

Sam McCarthy (grote foto) en Jayden Bartels (foto linksboven) zijn gecast als respectievelijk de tweeling Devin en Cece en, verder met de klok mee op de foto, Elijah Cooper als CJ, Galilea La Salvia als Frankie en Francesca Noel als Alex.

Schwimmer speelt het personage van Anthony, vader van de tweeling die deze zomer op bezoek zijn bij hun vader.

Nicholas Stoller en Rob Letterman hebben de serie ontwikkeld en zijn de uitvoerende producenten, naast showrunner Hilary Winston, Neal H. Moritz, Scholastic Entertainment's Iole Lucchese, Pavun Shetty, Conor Welch, Scholastic Entertainment's Caitlin Friedman en Erin O'Malley.

McCarthy is bekend van de Netflix-comedy Dead to Me met Christina Applegate en Linda Cardellini in de hoofdrollen. McCarthy speelde de rol van Charlie Harding, de oudste zoon van Jen (Applegate). Ook speelt hij een terugkerende rol in de Audience Network/Epix thrillerserie Condor.

Bartels is een Amerikaanse influencer, YouTuber, zangeres en actrice, die voornamelijk in jeugdseries speelde van Nickelodeon en Disney. Bartels had in 2017 een gastrol in Criminal Minds: Beyond Borders.

Cooper was de afgelopen jaren te zien in gastrollen in onder andere Evil van Paramount+, NBC's Chicago PD en ABC's The Rookie.

La Salvia speelde gastrollen in onder andere Truth Be Told (2019) van Apple TV+, NBC's Chicago Med en Shining Vale van Starz.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten