Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Zes acteurs gecast voor het tweede seizoen van Goosebumps (2023)

De cast van Goosebumps (2023) voor seizoen twee is compleet.

Arjun Athalye, Stony Blyden, Sakina Jaffrey, Kyra Tantao, Christopher Paul Richards en Eloise Payet (met de klok mee op de foto) zijn te zien in terugkerende rollen in de Disney+ anthologieserie. Ze voegen zich bij de eerder aangekondigde vaste acteurs David Schwimmer, Ana Ortiz, Sam McCarthy, Jayden Bartels, Elijah Cooper, Galilea La Salvia en Francesca Noel.

15496 cast Goosebumps s2

De serie komt van Disney Branded Television en wordt geproduceerd door Sony Pictures Television. Goosebumps (2023) is gebaseerd op de bestsellers van R.L Stine's Scholastic-serie. Elk seizoen heeft een nieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuwe cast.

Seizoen twee begint met de tweeling Devin (McCarthy) en Cece (Bartels) die zich aanpassen aan het leven met hun pas gescheiden vader, Anthony (Schwimmer). Wanneer het duo een dreiging ontdekt, realiseren ze zich al snel dat er duistere geheimen onder hen zijn, waardoor een reeks gebeurtenissen een diep mysterie ontrafelt.

Terwijl ze in het onbekende duiken, raken Devin, Cece en hun vrienden - Alex (Noel), CJ (Cooper) en Frankie (La Salvia) - verstrikt in het ijzingwekkende verhaal van vier tieners die in 1994 op mysterieuze wijze verdwenen.

Athalye speelt Sameer, Payet is Hannah, Richards speelt Matty, Tantao portretteert Nicole, Blyden is Trey en Jaffrey portretteert Ramona.

Nicholas Stoller en Rob Letterman hebben de serie ontwikkeld en zijn de uitvoerende producenten, naast showrunner Hilary Winston, Neal H. Moritz, Scholastic Entertainment's Iole Lucchese, Pavun Shetty, Conor Welch, Scholastic Entertainment's Caitlin Friedman en Erin O'Malley.
Vorige aflevering
Welcome to Horrorland
Welcome to Horrorland
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Goosebumps (2023)