Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

David Schwimmer ziet er doodsbang uit in de eerste teaser van Goosebumps: The Vanishing

Het mag dan wel afgelopen week de 82e verjaardag van R.L. Stine zijn geweest, maar de fans van Goosebumps (2023) staat een grote verrassing te wachten.
Disney+ en Hulu hebben de eerste teaser gedeeld voor seizoen twee van de anthologieserie naar Stine's boeken, die op vrijdag 10 januari van start gaat, met de titel Goosebumps (2023): The Vanishing en een eerste blik op de nieuwe hoofdrolspeler David Schwimmer.

16146 Goosebumps: The Vanishing

"Ze lijken zich aan te sluiten bij een gastheer," zegt Schwimmer in een voice-over terwijl zijn gezicht op het scherm verschijnt, omlijst door een opspattende zwarte vloeistof. "Het is voor het grotere goed."

Goosebumps (2023): The Vanishing volgt de tweeling Cece (Jayden Bartels) en Devin Brewer (Sam McCarthy) als ze de zomer doorbrengen in Gravesend, Brooklyn met hun gescheiden vader (Schwimmer). Er gaat een dreiging van uit en ze realiseren zich al snel dat er duistere geheimen onder hen zijn, waardoor een reeks gebeurtenissen een diep mysterie ontrafelt. Terwijl ze in het onbekende duiken, raken Cece, Devin en hun vrienden verstrikt in het ijzingwekkende verhaal van vier tieners die in 1994 op mysterieuze wijze verdwenen.

In dit achtdelige seizoen speelt Schwimmer de rol van Anthony Brewer, een voormalige plantkundeprofessor die zich heeft ondergedompeld in wetenschap en mysterie. Ana Ortiz, Elijah M. Cooper, Galilea La Salvia, Francesca Noel en Stony Blyden spelen ook mee.

Fans van Stine's populaire boekenreeks zullen elementen herkennen uit Stay Out of the Basement, The Haunted Car, Monster Blood, The Girl Who Cried Monster, The Ghost Next Door en Welcome to Camp Nightmare, die allemaal als inspiratie dienden voor het tweede seizoen.

Ontwikkeld door Nicholas Stoller en Rob Letterman, de showrunner is Hilary Winston. Zij zijn de uitvoerend producenten samen met Neal H. Moritz, Scholastic Entertainment's Iole Lucchese en Caitlin Friedman, Pavun Shetty, Conor Welch, Erin O'Malley, Karl Frankenfield en James Eagan.

Bekijk hieronder de teaser.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten