Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Doug 'Pinhead' Bradley gecast als slechterik in Gotham Knights

Doug 'Pinhead' Bradley gecast als slechterik in Gotham Knights

Doug Bradley, vooral bekend als Pinhead in de Hellraiser-franchise, gaat de rol spelen van Joe Chill, een van de meest beruchte schurken van DC Comics.
Joe Chill heeft Gotham onherroepelijk veranderd toen hij de ouders van Bruce Wayne op wrede wijze neerschoot. En na vijftig jaar rotten in de dodencel staat Joe Chill op het punt geëxecuteerd te worden. Maar Gotham's beruchte slechterik is niet van plan om zijn geheimen met hem te laten sterven.



Bradley (foto) zal verschijnen in de zesde aflevering van Gotham Knights op The CW. De acteur heeft niet in veel (bekende) televisieseries gespeeld. In de jaren '90 speelde Bradley een gastrol in Inspector Morse en in 2001 was hij te zien in een aflevering van Judge John Deed. Het meest recent was de Britse acteur te zien in een aflevering van de Prime Video-serie Lore.

Producenten Natalie Abrams, Chad Fiveash en James Stoteraux gaven deze verklaring vrij: "Bij het casten van de iconische rol van Joe Chill, waarschijnlijk de man die Batman creëerde, was er maar één naam die we in overweging namen ... Doug Bradley. We hadden een acteur nodig die recht zou doen aan zo'n belangrijk personage in de DC Comics canon. En wie beter om de rol van de klassieke Gotham duivel te belichamen dan de man wiens legendarische vertolking van een andere klassieke duivel, Pinhead in de Hellraiser-franchise, nog steeds generaties horrorfans de stuipen op het lijf jaagt?"
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten