Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Gotham Knights gecanceld door The CW

The CW heeft Gotham Knights na één seizoen gecanceld.

Het op DC Comics gebaseerde drama was een van de drie scriptseries waarvan het lot in het ongewisse was gelaten, samen met Superman & Lois en All American: Homecoming, die beide worden vernieuwd. In totaal zullen vier bestaande CW-drama's het volgende seizoen halen, samen met het eerder vernieuwde All American (2018) en Walker.

Gotham Knights heeft respectabele kijkcijfers gehaald en had onder andere omstandigheden een tweede seizoen kunnen worden, maar omdat het businessmodel van CW onder de nieuwe eigenaar verandert, kunnen alleen een handvol bestaande scriptseries met een hoge waardering (volgens CW-normen) het halen.

Gotham Knights

"We houden van al die series en ze doen het allemaal erg goed voor ons op verschillende manieren", zei Brad Schwartz, Entertainment President van CW, vorige maand over Superman & Lois, All American: Homecoming en Gotham Knights.

Gotham Knights is gebaseerd op personages die voor DC zijn gecreëerd door Bob Kane en Bill Finger en is geschreven door het Batwoman-trio Chad Fiveash, James Stoteraux en Natalie Abrams. De serie speelt zich af in de nasleep van de moord op Bruce Wayne, waarbij zijn rebelse geadopteerde zoon Turner Hayes (Oscar Morgan) een onwaarschijnlijke alliantie smeedt met de kinderen van Batmans vijanden - Duela (Olivia Rose Keegan), Harper Row (Fallon Smythe) en haar broer Cullen Row (Tyler DiChiara) - wanneer ze er allemaal ingeluisd worden voor de moord op de Caped Crusader.

Misha Collins speelde ook een hoofdrol als openbaar aanklager Harvey Dent.

Geproduceerd door Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television, Fiveash en Stoteraux exec produceerden samen met Greg Berlanti, Sarah Schechter en David Madden. Abrams was co-uitvoerend producent.
Vorige aflevering
Night of the Owls
Night of the Owls
01x13
Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_SLP
13 jun 2023 21:13 -
Was te verwachten.. Al voordat de eerste aflevering was uitgezonden, waren de kansen op een verlenging extreem klein. De serie wordt steeds beter, dus vind het wel heel zonde!
Reageer
avatar_Futsudo
14 jun 2023 16:41 -
Of het jammer is weet ik niet want moet nog met de serie beginnen maar ga ondanks dat deze gecanceld is toch kijken.
Reageer
avatar_hansx
23 jun 2023 21:30 -
Echt jammer, moest even warmlopen, maar wordt steeds beter. Hoop dat een andere partij het alsnog overneemt.
Reageer
Gotham Knights