Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van Gotham

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Gotham

Dit is de blu-ray uitgave van het afsluitende vijfde seizoen van de DC Comics tv-serie Gotham. Gotham, het verhaal achter de rechercheur James Gordon die beroemd is geworden in Gotham City in de jaren vóór de aankomst van Batman. Politiecommissaris Gordon is de nachtmerrie van iedere crimineel. Zijn naam is haast een synoniem voor gerechtigheid. Hoe heeft Gordon de top bereikt in een stad die werd geplaagd door corruptie en 'bad guys' als Catwoman, The Penguin, The Riddler, Two-Face en The Joker? Seizoen vijf is het einde van de televisieserie. Het verhaal rond de Dark Knight krijgt een nieuwe wending als Gotham City in twee delen uiteenvalt: het rechtsgebied van rechercheur Jim Gordon en het territorium van de meest beruchte superschurken van de stad, onder wie Penguin, Barbara Kean, Scarecrow, Riddler en Catwoman.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Ben McKenzie, Jada Pinkett Smith en Donal Logue
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 26 februari 2020
Consumentenadviesprijs: € 38,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vijfde seizoen van Gotham:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Jada Pinkett Smith nam een man aan een lijn mee voor haar auditie voor dit karakter. Maar welk karakter speelde zij in Gotham?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Legend of Dark Knight: The Beginning...
Legend of Dark Knight: The Beginning...
05x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gotham