Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Laatste seizoen Grace and Frankie gaat in april verder

Laatste seizoen Grace and Frankie gaat in april verder

Grace and Frankie keert terug met de laatste afleveringen op Netflix. Netflix heeft bekend gemaakt dat het zevende en laatste seizoen in april wordt hervat.
Grace and Frankie met onder andere Jane Fonda, Lily Tomlin, Sam Waterston, Martin Sheen, June Diane Raphael, Brooklyn Decker, Baron Vaughn, Ethan Embry en Peter Gallagher, is een dramedyserie die een paar oudere vrouwen (Fonda en Tomlin) volgt die een band kregen toen hun echtgenoten (Waterston en Sheen) als stel verder gingen.

Netflix onthulde het volgende over de terugkeer van de serie:

Zeven jaar geleden stond het leven van Grace en Frankie op zijn kop toen hun echtgenoten hen verlieten voor... elkaar. Zowel sparringpartners als partners-in-crime vormden Grace en Frankie een onwaarschijnlijke en onbreekbare band terwijl ze een onzekere toekomst tegemoet gingen, rechtstreeks en hand in hand. Ze hebben samen gelachen, samen gehuild, samen paddo's gedaan en twee keer samen succesvolle ondernemers geworden. Een geschiedenis die 94 afleveringen verteld is en waarin Grace en Frankie zichzelf bleven, hun families en hun fans lieten zien wat het betekent om het leven ten volle, onbevreesd en onbeschaamd te leven. Het zijn zeven seizoenen van lachen, tranen, stemmingsverbeteraars en goede vibes. En, zoals Grace en Frankie zouden zeggen, f**k it. Dit is misschien hun laatste hoofdstuk, maar ze zijn nog maar net begonnen.

De dramedy keert terug op 29 april.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten