Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Grand Hotel is gesloten

ABC heeft de deuren gesloten van de soapy dramaserie Grand Hotel. Het hotel trok niet genoeg gasten om het bedrijf draaiende te houden.

ABC president of entertainment Karey Burke wees er in de TCA in augustus al op dat de serie met Demian Bichir en Roselyn Sanchez in de hoofdrol en uitvoerend producent Eva Longoriate lage kijkcijfers haalde. “We zullen wachten tot het eerste seizoen is uitgezonden. Het is een serie die we heel erg leuk vinden,” vertelde Burke toen. “Het is een serie waarvan ik wilde dat de kijkcijfers beter waren maar we zullen pas beslissen na het eerste seizoen.”

De serie Grand Hotel is geschreven door Brian Tanen en is gebaseerd op de Spaanse Antena 3-serie Gran Hotel. In de serie is de charismatisch Santiago Mendoza eigenaar van het hotel, terwijl zijn betoverende tweede vrouw, Gigi, en hun volwassen kinderen genieten van de buit van succes. Het loyale personeel van het hotel geven een moderne, frisse kijk op het verhaal. Rijke en mooie gasten koesteren luxe, maar schandalen, escalerende schulden en explosieve geheimen verbergen zich onder de perfecte buitenkant.



De serie werd over het algemeen wel goed ontvangen door critici en was bedoeld als een midseason-serie maar werd uiteindelijk een zomerserie van ABC. Op 9 september is de laatste aflevering van het eerste seizoen uitgezonden. Dat nu zal dienen als seriefinale.
Vorige aflevering
A Perfect Storm
A Perfect Storm
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Linda60
02 okt 2019 22:10 -
Precies de reden dat ik niet meer aan nieuwe series begin
Reageer
avatar_renzoroy
03 okt 2019 12:40 -
heb alleen de 1e ep gezien, maar door het slechte acteerwerk en de vele soap cliches vond ik er al snel niks aan. Ben dan ook niet verbaasd dat ik blijkbaar niet de enige was.
Reageer
Grand Hotel (US)