Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Grantchester vernieuwd met een tiende seizoen door Masterpiece

Masterpiece op PBS heeft een tiende seizoen besteld van de mysterieserie Grantchester.

Hoofdrolspelers Robson Green en Rishi Nair zullen terugkeren als respectievelijk DI Geordie Keating en dominee Alphy Kottaram.

15571 Grantchester foto

Grantchester, een van Masterpiece's langstlopende series, is een coproductie van Kudos (een Banijay UK Company) en Masterpiece voor ITV. Het wordt uitgezonden op Masterpiece op PBS in de VS en op ITV1 en ITVX in het Verenigd Koninkrijk.

Banijay Rights verzorgt de internationale distributie van de serie. Masterpiece wordt op PBS gepresenteerd door GBH Boston.

"Ik zou niet blijer kunnen zijn om Grantchester opnieuw aan te besteden voor een tiende seizoen," zei Masterpiece EP Susanne Simpson. "Dit is zonder twijfel een van onze populairste series en ik weet dat de fans dolblij zullen zijn met de voortreffelijke Robson Green en Rishi Nair die terugkomen om nog meer misdaden op te lossen."

Schrijver en uitvoerend producent Daisy Coulam voegt hieraan toe: "Deze serie is een eerbetoon aan ons geweldige team - de cast en crew. Ik ben zo dankbaar en trots dat we terug mogen komen voor ons tiende seizoen en nog een heerlijke zomer in Grantchester."

Naast Green en Nair, zijn andere terugkerende castleden Al Weaver als Leonard Finch, Tessa Peake-Jones als Mrs. C, Kacey Ainsworth als Cathy Keating, Oliver Dimsdale als Daniel Marlowe, Nick Brimble als Jack Chapman, Bradley Hall als DC Larry Peters en Melissa Johns als Miss Scott.

De opnames voor seizoen tien beginnen in juli in Groot-Brittannië. Seizoen negen wordt uitgezonden op zondag om 21.00 uur tot en met 4 augustus. De serie is nu ook te streamen op de PBS App, PBS.org en het PBS Masterpiece Prime Channel.
Vorige aflevering
Episode 5
Episode 5
09x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_jafer47
25 jun 2024 22:17 -
Dat is goed nieuws! Alphy de opvolger van Will, is een sympathieke vervanger en de serie blijft boeien.Ik ben bezig met seizoen 9 en begon al te verlangen naar nieuws over een nieuw seizoen..En dat is nu! Ik ben blij en volgens mij ben ik niet de enige..
Reageer
Grantchester