Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Grease: Rise of the Pink Ladies gecanceld door Paramount+

Het is tijd om afscheid te nemen van Rydell High School. Paramount+ heeft Grease: Rise of the Pink Ladies gecanceld.

Het seizoen voor belastingaftrek is nog niet voorbij. Nadat Warner Bros Discovery de Batgirl-film vorig jaar augustus cancelde, namen veel mensen in de industrie hun zaakjes eens goed onder de loep en op hun beurt begon het seizoen van cancelen dat nog steeds niet is gestopt. De nieuwste serie die een klap heeft gekregen is Grease: Rise of the Pink Ladies aangezien Paramount+ heeft besloten om de originele serie van het platform te halen voor een belastingaftrek, heeft Deadline gemeld.

Grease: Rise of the Pink Ladies

De verhuizing komt op het moment dat Paramount+ begint aan het fusieproces met Showtime wat later deze maand zal gebeuren, en maanden nadat de streamer series als Coyote (2021), Guilty Party en The Twilight Zone (2019) cancelde, onder andere tot afkeuring van de fans. Ook deze keer heeft Paramount+ drie andere series gecanceld om af te schrijven, waaronder hun Originel Star Trek: Prodigy, Queen of the Universe en The Game. Ze zullen allemaal permanent worden verwijderd van het Paramount+ platform, maar volgens het rapport zijn de studio's van plan om sommige ervan te verkopen aan rivaliserende zenders en streamers.

De serie is gemaakt door Annabel Oakes en ging in april dit jaar in première. De serie is een prequel van de John Travolta en Olivia Newton-John klassieker Grease uit 1978 en is gebaseerd op de gelijknamige musical van Jim Jacobs en Warren Casey. Grease: Rise of the Pink Ladies is een van de vele series die de streamer had besteld op basis van zijn film-IP's zoals Fatal Attraction en de miniserie The Offer die het verhaal vertelde van het maken van The Godfather.

De serie speelt zich af vier jaar voor de gebeurtenissen van de oorspronkelijke speelfilm en volgt vier buitenbeentjes van de middelbare school die samen plezier willen maken op hun eigen voorwaarden. Dit stuurt de golven van morele paniek door Rydell High en verandert het voor altijd. De serie heeft een publieksscore van 64 procent op Rotten Tomatoes met een algemene consensus dat de nostalgie niet de juiste snaar wist te raken bij zowel de fans als de critici. De muzieknummers zijn behoorlijk, maar maken geen geluid in tegenstelling tot de voorganger.

In de serie spelen Marisa Davila als Jane, Cheyenne Isabel Wells als Olivia, Ari Notartomaso als Cynthia, Tricia Fukuhara als Nancy, Shanel Bailey als Hazel, Madison Thompson als Susan, Johnathan Nieves als Richie, Jason Schmidt als Buddy, Nicholas McDonough als Gil, Jackie Hoffman als Principal McGee, met Chris McNally, Charlotte Kavanagh, Niamh Wilson en nog veel meer. Uitvoerende producenten zijn Marty Bowen, Adam Fishbach en Alethea Jones, die de pilot en twee andere afleveringen regisseerde.

Bekijk hieronder de trailer voor Grease: Rise of the Pink Ladies.
Vorige aflevering
Racing for Pinks
Racing for Pinks
01x10
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grease: Rise of the Pink Ladies