Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Officiële trailer voor Great Expectations

Great Expectations verschijnt volgende maand op FX op Hulu, en er is nu een trailer vrijgegeven van de herbewerking van de klassieke roman van Charles Dickens.

Met in de hoofdrollen Fionn Whitehead (Black Mirror: Bandersnatch), Olivia Colman (The Crown), Shalom Brune-Franklin (The Tourist), Ashley Thomas (The Ipcress File), Johnny Harris (Fortitude), Hayley Squires (The Essex Serpent), Owen McDonnell (Killing Eve), Trystan Gravelle (The Lord of the Rings: The Rings of Power), Laurie Ogden, Rudi Dharmalingam (The Split), Tom Sweet (Gunpowder), Chloe Lea (Foundation) en Matt Berry (What We Do in the Shadows), komt de gelimiteerde serie van Steven Knight (Peaky Blinders).



BBC onthulde meer over de komende serie in een persbericht:

"Bekijk de OFFICIËLE TRAILER voor FX's Great Expectations, met Olivia Colman (foto) en van de uitvoerend producent van Peaky Blinders en Taboo (2017). Een nieuwe gelimiteerde serie in samenwerking met de BBC. Gaat zondag 26 maart in première, alleen op Hulu.

Met in de hoofdrollen Fionn Whitehead, Olivia Colman en Shalom Brune-Franklin. Great Expectations is het coming-of-age verhaal van Pip, een wees die verlangt naar een groter leven, totdat een speling van het lot en een mysterieuze weldoener een donkere wereld van mogelijkheden opent. Onder de grote verwachtingen die aan hem worden gesteld, moet Pip de werkelijke kosten van deze nieuwe wereld afwegen en of het hem de man zal maken die hij wil zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Great Expectations:
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Great Expectations (2023)