Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Teaser voor 20e seizoen Grey's Anatomy laat terugkeer zien van Ellen Pompeo's Meredith

ABC bereidt het publiek voor op de terugkeer van een nieuw seizoen van Grey's Anatomy.

Dr. Meredith Grey staat centraal in de nieuwe teaser voor seizoen 20, ondanks dat Ellen Pompeo naar een gastrol is verhuisd om tijd vrij te maken voor haar gelimiteerde Hulu-serie Orphan. Meredith mag dan aan het einde van seizoen 19 naar Boston zijn verhuisd, het lijkt erop dat ze in de komende afleveringen een paar keer teruggaat naar Seattle om Grey Sloan Memorial Hospital te bezoeken.

Grey's Anatomy

De teaser opent met Meredith die Miranda Bailey lijkt te vragen: "Hoe lang moet ik nog wachten?" - Hoewel het niet duidelijk is waar ze op wacht. In een andere interactie vertelt Bailey Meredith dat de stagiaires "in de problemen zitten".

Nick Marsh (Scott Speedman) is ook terug bij Grey Sloan en houdt de stagiaires in de gaten na de finale van seizoen 19, toen hij en Meredith in Boston hun gevoelens voor elkaar opbiechtten. Nu we het toch over de stagiaires hebben, het lijkt erop dat ze verwikkeld zijn in een heleboel rommelige situaties in het ziekenhuis.

Jo (Camilla Luddington) en Link (Chris Carmack) zijn nu een ding en Richard (James Pickens Jr.) worstelt met zijn nuchterheid.

De teaser geeft ook een update over het lot van Teddy Altman (Kim Raver), wiens lot aan het eind van seizoen 19 in de waagschaal werd gesteld toen ze instortte na te hebben geklaagd over kiespijn. Aan het einde van de teaser zegt Winston (Anthony Hill) dat ze in "kritieke toestand" is.

Bekijk de volledige teaser hieronder. Grey's Anatomy keert op donderdag 14 maart terug op ABC.
Vorige aflevering
Burn It Down
Burn It Down
20x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy