Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Posters onthult voor Grey's Anatomy seizoen 20 en laatste seizoen voor Station 19

Grey's Anatomy gaat haar 20e seizoen in en die grote mijlpaal staat centraal op de officiële poster van de serie.

Net als de officiële castfoto van vorig jaar bevat de poster van dit jaar de hoofdcast, plus terugkerende gastacteurs Debbie Allen (die ook Grey's uitvoerend producent/regisseur is) en Scott Speedman. De enige persoon die ontbreekt in de groep van vorig jaar is Kelly McCreary die vorig seizoen uit de serie stapte.

Natuurlijk zijn de drie overgebleven oorspronkelijke castleden, Ellen Pompeo, Chandra Wilson en James Pickens Jr., het meest prominent. Zoals al eerder werd onthult in een preview voor het 20e seizoen, blijft Pompeo, die uitvoerend producent is, de hoofdrol spelen. Hoewel ze technisch gezien niet langer een vaste rol speelt in de serie, doet ze nog steeds de voice-overs en is ze nog steeds regelmatig te zien, waarbij haar personage Meredith het hart van de serie blijft.

Verder staan de huidige koppels Owen & Teddy (Kevin McKidd en Kim Raver) en Link & Jo (Chris Carmack en Camilla Luddington) samen op de foto, net als de vijf stagiaires.

14971 poster Grey's Anatomy s20

De poster is slechts een van de vele manieren waarop ABC de grote verjaardag van Grey's zal vieren.

"Op dit moment zijn we echt gefocust op het gedenkwaardige 20ste seizoen van Grey's Anatomy, wat nog steeds geweldig is om te zeggen en geweldig is om te vieren," vertelde Disney's Craig Erwich, die toezicht houdt op ABC, vorige maand. "Je zal die viering op TV zien, zowel in termen van de verhalen die ze vertellen en die nog steeds van de hoogste kwaliteit zijn, als hoe we een serie vieren die zo iconisch is en zo geassocieerd wordt met ABC en een die we gewoon zo vereerd zijn om te hebben. Het heeft de afgelopen twintig seizoenen geholpen het netwerk te definiëren."

De vurige poster van Station 19 seizoen zeven herinnert fans aan het aanstaande vertrek van de serie met de tagline The final season ignites (het laatste seizoen ontbrandt).

Op de poster staan de elf vaste acteurs van de serie en de hoofdrolspelers Jaina Lee Ortiz en Jason George, die Grey's Anatomy verliet om de spin-off te helpen lanceren.

"Elke serie heeft zogezegd zijn eigen reis. In het geval van Station 19 was het tijd om dat verhaal tot een einde te brengen," vertelde Erwich gisteravond aan Deadline over de beslissing om de serie te beëindigen met seizoen zeven. "Ik hou van Station 19 en ik denk dat het verbazingwekkende aan Station 19 is dat het inderdaad een spin-off van Grey's Anatomy was. Maar het werd echt een eigen serie die creatief op zichzelf stond en volledig gerealiseerd en uniek op zichzelf was, en we zijn erg trots dat we het hebben uitgezonden."

Beide series komen donderdag 14 maart terug met nieuwe afleveringen.

14971 poster Station 19 s7
Vorige aflevering
Burn It Down
Burn It Down
20x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy