Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe teaser voor 21e seizoen van Grey's Anatomy

Nieuwe teaser voor 21e seizoen van Grey's Anatomy

Met daarin de terugkeer van een oude bekende... (! Spoiler alert!)
De teaser laat doorschemeren dat Catherine Fox (gespeeld door Debbie Allen) op een missie is om het ziekenhuis te herbouwen nadat ieders banen in het ongewisse waren gebleven in de finale van het vorige seizoen.

In de laatste momenten van seizoen 20 plaatst Miranda Bailey (Chandra Wilson) zichzelf samen met Catherine in de vuurlinie om haar stagiaires te beschermen. En in de trailer die deze week is uitgebracht, is Bailey nog niet klaar en geeft Catherine een klap in het gezicht als ze haar ‘een gewone dokter’ noemt.

Meredith (Ellen Pompeo), Amelia (Caterina Scorsone) en Teddy (Kim Raver) zijn ook op de vlucht nadat Teddy ermee instemde om in het geheim het Alzheimeronderzoek te blijven financieren dat Catherine had geprobeerd stop te zetten. Het lijkt erop dat Meredith de hulp van haar zoon Jackson Avery (Jesse Williams) zal inroepen om weer in haar goede gratie te komen, volgens de trailer.

Hoewel ze niet in de teaser voorkomen, kun je de terugkeer verwachten van Scott Speedman, die Merediths vriendje Nick Marsh speelt, en van Ben Warren in seizoen 21. Kali Rocha zal ook haar rol van Sydney Heron oppakken, 17 jaar nadat ze voor het laatst in de show verscheen.

Seizoen 21 komt uit op 26 september om 22.00 uur. op ABC. Bekijk hieronder de nieuwe teaser:
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten