Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vroegtijdige verlenging voor Freeform-comedyserie Grown-ish

Vroegtijdige verlenging voor Freeform-comedyserie Grown-ish

Junior blijft op school en Freeform blijft bij hem. De kabelzender heeft Grown-ish vernieuwd voor een zesde seizoen.
De televisieserie Grown-ish is een comedyserie met Yara Shahidi, Marcus Scribner, Trevor Jackson, Diggy Simmons en Daniella Perkins.

Matthew Sato, Tara Raani, Justine Skye, Amelie Zilber, Ceyair Wright en Slick Woods komen eveneens terug. Als spin-off van ABC's Black-ish volgt de serie aanvankelijk de oudste dochter van Dre en Bow Johnsons, Zoey (Shahidi), terwijl ze naar de universiteit gaat en haar reis naar volwassenheid begint.

Grown-ish

In het vijfde seizoen zijn Zoey en haar vrienden afgestudeerd. Ondertussen heeft haar broer Andre Johnson Jr, alias Junior (Scribner) zich ingeschreven bij Cal U en begint hij aan zijn eigen reis naar volwassenheid.

Het vijfde seizoen gaat volgende week woensdag 18 januari verder.

Het vijfde seizoen van Grown-ish, dat op woensdagavond wordt uitgezonden, scoort gemiddeld 0,05 in de bevolkingsgroep 18-49 en 130.000 kijkers. Vergeleken met seizoen vier is dat 38% minder in de demo en 37% minder kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR playback tot 3:00 AM).

Onderstaand een preview van de tweede helft van het vijfde seizoen. De startdatum van het zesde seizoen zal in de toekomst bekend worden gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten