Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO vernieuwt Hacks direct met een vierde seizoen na de finale van seizoen drie

HBO vernieuwt Hacks direct met een vierde seizoen na de finale van seizoen drie

Deborah Vance komt terug voor meer. Gelukkig maar na die cliffhanger van het derde seizoen.
HBO Max heeft de comedyserie Hacks, met Jean Smart en Hannah Einbinder in de hoofdrollen, vernieuwd met een vierde seizoen.

Het nieuws komt enkele dagen nadat de finale van het derde seizoen - getiteld Bulletproof - op de streamingdienst van Warner Bros. Discovery verscheen.

Hacks

Seizoen drie van de serie van makers Lucia Aniello, Paul W. Downs en Jen Statsky is op 2 mei van start gegaan.

Smart's Vance begint het seizoen met het succes van haar stand-up special terwijl Einbinder's Ava nieuwe kansen najaagt in Los Angeles. Het is echter duidelijk dat ze weer bij elkaar komen en [SPOILER ALERT], Vance heeft misschien wel of misschien niet net een enorme late-night overwinning gescoord.

Seizoen twee van de serie ging dan wel in mei 2022 van start, maar een samenloop van omstandigheden vertraagde de productie van seizoen drie. Ten eerste waren er de gezondheidsproblemen van Smart. In februari 2023 onderging ze een succesvolle hartoperatie. De productie werd hervat in mei, negen weken nadat het was gestopt voor Smart's ingreep en herstel. De opnames duurden een dag voordat de Writers Guild of America aankondigde dat ze vanaf 2 mei zouden gaan staken. Dan was er nog de acteursstaking, die eindigde in november 2023.

Aniello vertelde over seizoen drie dat ze Deborah "haar witte walvis hebben gegeven".

"Het geeft haar wat ze al zo lang wilde, maar tegen welke prijs?" voegde Statsky eraan toe. "Wat we aan het opzetten zijn, is dat Deborah nu op het grootste podium van haar carrière staat."

Het trio van makers heeft al lang gezegd dat ze een reeks van vijf seizoenen hebben gepland voor Hacks, dus als alles volgens plan verloopt, zal er volgend jaar rond deze tijd weer een vernieuwing zijn. Het einde is ook al bekend, volgens bronnen.

In de serie spelen ook Carl Clemons-Hopkins als Vance's COO Marcus, Downs als agent Jimmy LuSaque Jr., Megan Stalter als agent-assistent Kayla Schaefer, Rose Abdoo als Vance's landgoed-manager Josefina en Mark Indelicato als haar persoonlijke assistent Damien.

Kaitlin Olson, Jane Adams en Christopher McDonald spelen ook weer mee.

De eerste twee seizoenen van Hacks waren beide genomineerd voor Outstanding Comedy Series tijdens de Emmy's maar verloren van Ted Lasso. Smart won echter beide jaren voor Outstanding Lead Actress in a Comedy Series en Aniello, Downs en Statsky wonnen in 2021 Outstanding Writing for a Comedy Series en Aniello won dat jaar ook Outstanding Directing for a Comedy Series.

Het echtpaar Downs en Aniello produceren via hun Paulilu banner, Statsky via haar First Thought Productions. Michael Schur produceert voor Fremulon, samen met David Miner voor 3 Arts Entertainment en Morgan Sackett. Het wordt geproduceerd door Universal Television.

Sarah Aubrey, hoofd van Max Original Programming, zegt het volgende: "We feliciteren de briljante cast en crew van Hacks en onze partners bij Universal Television. Hacks is een meesterlijk gemaakte comedyserie met een lach en scherpe inzichten over de kwetsbaarheid en het plezier van het delen van een droom. Het creatieve team achter deze unieke serie is niet alleen briljant, maar ook een genot om mee te werken. We zouden niet blijer kunnen zijn om kijkers nog een seizoen te geven met Deborah, Ava en de rest van de Hacks-familie."

Erin Underhill, President Universal Television quote: "Petje af voor Jen, Lucia en Paul voor het creëren van een wereld die net zo meeslepend en aangrijpend als slim en grappig is. We prijzen onze uitmuntende cast, die het makkelijk maakte om verliefd te worden op deze gebrekkige, hilarische en diep menselijke personages, en we bedanken iedereen bij Max voor een geweldige samenwerking gedurende de eerste drie seizoenen. We kunnen niet wachten om fans over de hele wereld nog meer Hacks te laten zien."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Lange
3 juni 2024, 21:46
Top nieuws :)
1
Log in om een reactie achter te laten