Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Halo vernieuwd door Paramount+

Paramount+ vernieuwt heel vroeg de sciencefictionserie Halo met een tweede seizoen.

Paramount+ heeft aangekondigd dat de langverwachte aankomende serie Halo, gebaseerd op de iconische Xbox-franchise, is vernieuwd met een tweede seizoen voorafgaand aan de aanstaande première van de serie op donderdag 24 maart, exclusief op Paramount+ in de VS en in alle internationale markten waar de streamingdienst beschikbaar is. Bovendien zal David Wiener (Homecoming, The Killing, Brave New World) voor het tweede seizoen van de serie zich gaan aanmelden als showrunner en uitvoerend producent.

"Halo is een enorme kans om een wereld te bouwen voor Paramount+. We zijn verheugd om fans een tweede seizoen te geven om naar uit te kijken voordat we de serie eind van de maand zullen lanceren", zegt Tanya Giles, Chief Programming Officer, Paramount+. “Halo zal zowel de fans van het spel als niet-gamers een spannende rit bezorgen, omdat het verbluffende beelden combineert met een diepere kijk op de persoonlijke verhalen achter deze iconische personages, allemaal in een epische strijd om de toekomst van de mensheid.”

"Halo neemt ons mee naar een oogverblindende wereld waarvan we denken dat deze het publiek net zo zal boeien met zijn opwindende beelden als zijn gedurfde, karaktergestuurde verhalen", zegt David Nevins, chief content officer van scripted originals, Paramount+, en voorzitter en chief executive officer, Showtime Networks Inc. “Deze vernieuwing met een tweede seizoen weerspiegelt het vertrouwen dat we hebben in de kracht van deze epische serie om kijkers aan te trekken en te binden. Halo is een geweldige samenwerking geweest met Amblin en 343 Industries, en we zijn allemaal dankbaar voor de kans om deze voort te zetten.”

In de bewerking voor Paramount+ zal Halo plaatsvinden in het universum dat voor het eerst debuteerde in 2001 met de lancering van de eerste "Halo"-game van Xbox®. De serie Halo, die een episch 26e-eeuws conflict tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging, bekend als het Covenant, dramatiseert, zal diepgewortelde persoonlijke verhalen verweven met actie, avontuur en een rijkelijk ingebeelde visie op de toekomst.

In de serie schittert Pablo Schreiber (American Gods) als de Master Chief, Spartan-117; Natascha McElhone (Californication) als Dr. Halsey, de briljante, conflictueuze en ondoorgrondelijke schepper van de Spartaanse supersoldaten; en Jen Taylor (Halo-gameserie, RWBY) als Cortana, de meest geavanceerde AI in de menselijke geschiedenis, en mogelijk de sleutel tot het voortbestaan ​​van de mensheid. Andere sterren zijn Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Grey, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy en Danny Sapani. Ryan McParland, Burn Gorman en Fiona O'Shaughnessy voegen zich ook bij de cast als originele personages.

Halo heeft opnieuw uitgevonden hoe mensen over videogames denken en is uitgegroeid tot een wereldwijd entertainmentfenomeen, met meer dan 82 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht en een brutowinst van meer dan $ 6 miljard aan totale verkoopopbrengsten.
Video on youtube
Vorige aflevering
Halo
Halo
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Halo