Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum en teaser voor het tweede seizoen van Halo

Paramount+ heeft een datum ingepland voor de seizoenspremière van Halo, gebaseerd op de populaire en langlopende Xbox-gamefranchise.

De streamer onthulde ook de eerste teaser tijdens het panel op CCXP in São Paolo, Brazilië, met castleden Pablo Schreiber en Joseph Morgan, samen met showrunner David Wiener en uitvoerend producent Kiki Wolfkill.

Halo

In seizoen twee leidt Master Chief John-117 zijn team elite-Spartanen tegen de buitenaardse dreiging die bekend staat als de Covenant. Na een schokkende gebeurtenis op een verlaten planeet kan John het gevoel niet van zich afschudden dat zijn oorlog op het punt staat te veranderen en riskeert hij alles om te bewijzen wat niemand anders wil geloven - dat de Covenant zich voorbereiden op een aanval op het grootste bolwerk van de mensheid. Met het melkwegstelsel op de rand van de afgrond begint John aan een reis om de sleutel tot de redding van de mensheid of haar uitroeiing te vinden - de Halo.

De start van het tweede seizoen van Halo is door Paramount+ vastgesteld op donderdag 8 februari 2024.

De serie staat onder leiding van showrunner en uitvoerend producent David Wiener (Brave New World (2020)) en speelt zich af in het universum dat voor het eerst verscheen in 2001 met de lancering van de eerste Xbox-game Halo.

De serie verbeeldt een episch 26e-eeuws conflict tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als de Covenant. De serie verweeft diepgaande persoonlijke verhalen met actie, avontuur en een rijk verbeelde visie op de toekomst.

Halo heeft Pablo Schreiber (Orange Is the New Black) in de hoofdrol als Master Chief, Spartan-117 en Natascha McElhone (Californication) als Dr. Halsey, die dit seizoen ook beide als producent optreden. Andere terugkerende castleden zijn Jen Taylor als Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Next Of Kin (2018)), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Save Me (2018)), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu, Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) en Danny Sapani (Penny Dreadful).

Nieuwe toevoegingen aan de cast dit seizoen zijn Joseph Morgan (The Vampire Diaries, The Originals) en Cristina Rodlo (The Terror, Too Old To Die Young). Morgan komt bij de serie als James Ackerson, een formidabele inlichtingenagent die zijn hele carrière heeft doorgebracht in de rangen van het geheimzinnige Office of Naval Intelligence van de UNSC.

Rodlo is Talia Perez, een korporaal die gespecialiseerd is in taalkunde voor een communicatie-eenheid van het Korps Mariniers van de VN-Veiligheidsraad en een relatief nieuwe rekruut die nog geen echte gevechten heeft gezien. Laera (Fiona O'Shaughnessy), die terugkeert uit het eerste seizoen, is Soren's vertrouweling, vrouw en partner in de misdaad. De zoon van Soren en Laera, Kessler (Tylan Bailey), heeft een relatief rustige, zij het ongebruikelijke jeugd gehad toen hij opgroeide op de Rubble.

Halo wordt geproduceerd door Showtime in samenwerking met 343 Industries en Amblin Television. Seizoen twee wordt geproduceerd door David Wiener samen met Steven Spielberg, Darryl Frank en Justin Falvey voor Amblin Television.

Kiki Wolfkill is uitvoerend producent voor Xbox/343 Industries, met Otto Bathurst en Toby Leslie voor One Big Picture en Gian Paolo Varani. De serie wordt internationaal gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Hieronder kun je de teaser voor het tweede seizoen van Halo bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Halo
Halo
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Halo