Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Halo seizoen twee toont terugkeer Master Chief in episch gevecht op planeet

Paramount+ geeft beelden vrij voor het tweede seizoen van zijn sci-fi serie Halo met Pablo Schreiber in de hoofdrol.

"Ik zie geen nederlaag. En ik zie geen overgave." Deze woorden zetten de toon voor de trailer van seizoen twee van Halo.

In het tweede seizoen is er oorlog in Reach met Covenant Forces die zich voorbereiden op een aanval op de planeet voor een epische interstellaire strijd. We zien ook meer belangrijke momenten uit de games in seizoen twee.

Halo

In seizoen twee leidt Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) zijn team elite-Spartanen tegen de buitenaardse dreiging die bekend staat als de Covenant. In de nasleep van een schokkende gebeurtenis op een verlaten planeet, kan John het gevoel niet van zich afschudden dat zijn oorlog op het punt staat te veranderen en riskeert hij alles om te bewijzen wat niemand anders wil geloven - dat de Covenant zich voorbereidt om het grootste bolwerk van de mensheid aan te vallen. Met het melkwegstelsel op de rand van de afgrond begint John aan een reis om de sleutel tot de redding van de mensheid of haar uitroeiing te vinden: de Halo.

De serie speelt zich af in het universum dat voor het eerst verscheen in 2001 met de lancering van de eerste Halo-game op Xbox, en laat een episch 26e-eeuws conflict zien tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als de Covenant.

David Wiener (Brave New World (2020)) is showrunner en uitvoerend producent.

Naast Schreiber speelt Natascha McElhone de hoofdrol in de serie als Dr. Halsey, die dit seizoen ook beide als producent optreden. Andere terugkerende castleden zijn Jen Taylor, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy en Danny Sapani.

Fiona O'Shaughnessy en Tylan Bailey keren terug als vaste castleden in seizoen twee.

Nieuwe castleden zijn Joseph Morgan (The Originals), Cristina Rodlo (The Terror) en Christina Bennington (Midsomer Murders).

De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen gaan wereldwijd in première op donderdag 8 februari, in alle landen waar Paramount+ beschikbaar is.

Halo wordt geproduceerd door Showtime in samenwerking met 343 Industries en Amblin Television. Wiener produceert samen met Steven Spielberg, Darryl Frank en Justin Falvey voor Amblin Television.

Kiki Wolfkill is uitvoerend producent voor Xbox/343 Industries met Otto Bathurst en Toby Leslie voor One Big Picture en Gian Paolo Varani. De serie wordt internationaal gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Hieronder kun je de trailer voor het tweede seizoen van Halo bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Halo
Halo
02x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Halo