Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Streamz lanceert eerste geanimeerde Original Hamsters

Hamsters, de eerste geanimeerde Streamz Original van de hand van cartooniste Niet Nu Laura, is binnenkort exclusief te zien op Streamz.

Hamsters is een 2D-animatiereeks van de hand van illustrator & cartoonist Laura Janssens, beter bekend onder haar cartoonistennaam Niet Nu Laura. De reeks vertelt het verhaal van het onwaarschijnlijke stel Philippe (Yemi Oduwale) en Giovanni (Rik Verheye) die de wereld gade slaan vanuit hun kooitje. Giovanni is permanent online en zit met zijn neus op alle laatste trends. Philippe zit liever in de zetel voor de televisie, met een snack of vijf op de schoot. Samen delen ze lief, leed en vele zakken chips.

Hamsters is vanaf donderdag 2 november 2023 op Streamz te zien.

Hamsters

De reeks kenmerkt zich door spitse, actuele dialogen die op meesterlijke wijze vertolkt worden door Rik Verheye (Nonkels, Callboys) en Yemi Oduwale (Dertigers, Thuis) in de hoofdrollen. Naast hen zullen er nog heel wat bekende stemmen klinken in de reeks waaronder comedian Xander De Rycke, opera zangeres Astrid Stockman, Clara Cleymans (Mijn Slechtste Beste Vriendin, De Ridder), Jelle De Beule (Nonkels, Liefdestips aan Mezelf), Junes Lazaar (De Ridder, De Bunker) en stripauteur en stemacteur Peter Van Gucht.

Hamsters is ontwikkeld door Laura Janssens, aka Niet Nu Laura, en Haptic in coproductie met 20Stm. De animatieserie kwam tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, de Belgische tax shelter maatregel via Flanders Tax Shelter en Wallimage.

Hieronder kun je de officiƫle trailer bekijken voor Hamsters.
Video on youtube
Vorige aflevering
Aflevering 13
Aflevering 13
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Hamsters