Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon geeft drie nieuwe series een tweede seizoen

Amazon geeft drie nieuwe series een tweede seizoen

Drie series die in 2015 in première zijn gegaan hebben een tweede seizoen van Amazon gekregen. De psychologische dramaserie Hand of God, de komedie Red Oaks en de alternatieve-historische dramaserie The Man in the High Castle zijn de gelukkige.

De pilot van Hand of God ging op 28 augustus 2015 in première en de andere negen afleveringen gingen op 4 september van start. De serie volgt Pernell Harris (Ron Perlman). Harris is een machtige rechter die ineenstort na een verkrachting die zijn familie uiteen gerukt heeft. Hij raakt vast besloten om het recht te laten zegevieren. Hij stelt dan ook alles in werking om de daders voor het gerecht te brengen. Zonder enig echt bewijs, begint Pernell zich te baseren op boodschappen van God. Pernell begint te geloven dat God boodschappen overbrengt via zijn zoon, die in een coma ligt. De serie heeft gemengde recensies gekregen op Metacritics kreeg de serie een 6,9 en op IMDb kreeg Hand of God een 7,7 en MijnSerie kijkers geeft de serie een 7,3 van de 10 punten.

Red Oaks pilot ging op 14 september 2015 in première en de volgende negen afleveringen werden op 9 oktober uitgezonden. Craig Roberts is David, een assistent tenniscoach bij de Red Oaks Country Club. Daarnaast is hij ook een student die twijfelt over welke studierichting hij het aankomende seizoen zal kiezen. Wanneer zijn vader een hartaanval krijgt komt David achter nieuwe informatie die hij liever niet had geweten. Op zijn werk raakt hij bevriend met een tal van kleurrijke personen die zijn leven daar nog op zijn kop zullen zetten. Deze coming-of-age komedie is gesitueerd in de jaren ’80. Red Oaks heeft van MijnSerie 7,0 punten gekregen en op IMDb krijgt 7,7 en bij Rotten Tomatoes vinden 92 procent van de kijkers de serie leuk.


Op 15 januari 2015 ging de pilot van The Man in the High Castle in première. Op 24 oktober werd de tweede aflevering uitgezonden en de laatste acht afleveringen zijn op 20 november 2015 uitgezonden. De serie The Man in the High Castle vertelt het verhaal waarin Duistland en Japan de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen door de moord op Franklin D. Roosevelt in 1933. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Philip K. Dick. Het succesvolle eerste seizoen was goed voor een 7,7 bij Rotten Tomatoes en een 8,3 op IMDb. MijnSerie kijkers geeft een 7,6 aan de dramaserie The Man in the High Castle.

Alle drie de series staan gepland om in 2016 van start te gaan en Hand of God gaat in het najaar van start. Heb jij gekeken naar één of meerdere van deze series? Ga je ook het tweede seizoen volgen?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

ThomasNL92
20 december 2015, 14:49
Ik kijk eigenlijk alleen 'The Man in the High Castle' en na een zeer goede pilot, verloor de series tot nu toe wel wat niveau. Ben benieuwd hoe ze seizoen 2 gaan aanpakken.
0
anonymous
21 december 2015, 11:49
Het is bij The Man in the High Castle het eerder waard de eerste en laatste aflevering te zien, want wat hebben ze toch ongelooflijk veel fillers toegevoegd die niet aan het verhaal bijdragen maar het een beetje uitrekken. De gehele cast is een beetje opgedeeld in kamp "Wow, sterk acteerwerk" en kamp "Is dit een soap?", wat waarschijnlijk het resultaat is van boekkarakters die ze in de serie meer hebben uitgewerkt dan dat er daadwerkelijk goede dialoog aanwezig was. Europa is een beetje vergeten in de serie en voor echte details kan je beter het boek lezen, want de serie lijkt meer gefocust op het choqueren en dramatiseren van de situatie dan uitleggen wat er aan de hand is. Desondanks deze negatieve puntjes is het een serie waard om toch te zien, want er zijn echte acteerpareltjes op het doek gezet en er is toch iets intrigerends aan het verhaal dat je meer wil weten...
0
Log in om een reactie achter te laten