Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Happy Valley

Vanaf 28 april is het eerste seizoen van Happy Valley te verkrijgen op DVD. MijnSerie geeft jou als serieliefhebber de unieke kans om dit seizoen in de wacht te sleppen! We geven twee exemplaren van het eerste seizoen van Happy Valley weg. Pak je kans!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Happy Valley
In de Britse politieserie Happy Valley volgen we de toegewijde politieagente Catherine Cawood (Sarah Lancashire). Catherine is werkzaam voor de politie in een klein stadje vol met alcoholisten, drugsverslaafden en tienermoeders. Ze is geschokt wanneer ze hoort dat Tommy Lee Royce (James Norton) wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Catherine is er namelijk van overtuigd dat Tommy achter de dood van haar dochter zit en ze is bang dat Tommy binnen te kortste keren weer iemand pijn gaat doen.

In het eerste seizoen van Happy Valley, welke zes afleveringen telt, vecht Catherine tegen de vrijlating van Tommy en werkt ze ondertussen hard aan andere zaken. Er wordt namelijk een dochter van een zakenman ontvoerd. Heeft Tommy iets met deze ontvoering te maken?
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Just Entertainment
Acteurs: Charlie Murphy, Shane Zaza, Siobhan Finneran, James Norton, Sarah Lancashire en Geore Costigan.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Happy Valley:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Happy Valley. Hoe heet de kleinzoon van Catherine?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Happy Valley