Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Prime Video's comedyserie Harlem vernieuwt met een derde seizoen

Prime Video heeft de serie Harlem vernieuwd met een derde seizoen, met onder andere Meagan Good in de hoofdrol.

Harlem is een komedie van schrijfster Tracy Oliver en volgt vier beste vriendinnen in Harlem, NYC, het mekka van de zwarte cultuur in Amerika. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Meagan Good als Camille, Grace Byers als Quinn, Shoniqua Shandai als Angie, Jerrie Johnson als Tye en Tyler Lepley als Ian.

Harlem

In seizoen twee moest Camille, nadat ze haar carrière had opgeblazen en haar liefdesleven had verstoord, uitzoeken hoe ze de stukjes weer in elkaar kon zetten. Tye probeerde uit te vinden hoe zij zinvolle connecties kon maken terwijl zij door een nare scheiding moest navigeren. Quinn zocht naar evenwicht terwijl ze de emotionele achtbaan van het leven bereed en Angie zocht naar geluk terwijl ze haar plaats in de wereld probeerde te vinden. Samen gingen de vrouwen verder naar de volgende fase van hun carrière, relaties en dromen over de grote stad.

Volgens de release zal seizoen drie terugkeren met het ambitieuze en stijlvolle viertal dat verder gaat met het navigeren door het leven terwijl ze hun niveau verhogen in de bruisende stad Harlem in New York.

"Het enige wat leuker was dan seizoen twee van Harlem te maken, was door het hele land te reizen en het samen met onze fans te bekijken," zei Oliver. "Bedankt aan iedereen die is komen opdagen om ons te steunen en thuis te kijken! We zijn zo dankbaar voor alle liefde en kunnen niet wachten om jullie een nog sappiger seizoen drie te brengen."

"Harlem is doorgegaan met het vertellen van schandalig hilarische verhalen door het perspectief van deze unieke bijzondere personages. Fans kunnen zich verheugen op meer gelach, humor en cultureel commentaar van de briljante geest van Tracy Oliver en de geweldige cast, Meagan, Grace, Jerrie en Shoniqua," voegde Vernon Sanders, hoofd televisie, Amazon MGM Studios toe. "Deze veelgeprezen serie is door velen omarmd en het is een voorrecht om seizoen drie naar onze wereldwijde Prime Video-klanten te brengen."

Harlem wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios en Universal Television, in samenwerking met Paper Kite Productions. Naast Oliver zijn Amy Poehler en Kim Lessing van Paper Kite ook uitvoerend producent, naast Dave Becky, Britt Matt, Pharrell Williams en Mimi Valdés van 3 Arts.
Video on youtube
Vorige aflevering
Joy, Joy, Joy, Joy
Joy, Joy, Joy, Joy
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Harlem