Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Acorn TV vernieuwd mysterieserie Harry Wild met een derde seizoen

Harry Wild gaat nergens heen. Acorn TV heeft de mysterieserie vernieuwd met een derde seizoen. Seizoen twee eindigde begin november.

Met Jane Seymour, Rohan Need en Kevin Ryan in de hoofdrollen volgt de serie de zaken van literatuurprofessor die privédetective Harriet 'Harry' Wild (Seymour) wordt. Amy Huberman, Samantha Mumba, Paul Tylak en Rose O'Neill maken de cast compleet.

Er zijn zes afleveringen besteld voor seizoen drie en de productie vindt plaats in Dublin, Ierland. De serie keert terug in 2024.

Harry Wild

Acorn TV onthulde meer over de vernieuwing van de serie in onderstaand persbericht:

"Acorn TV, de veelgeprezen en snelgroeiende streamingdienst van AMC Networks gewijd aan internationale mysteries en drama's, kondigde vandaag aan dat de succesvolle mysterieserie Harry Wild, met Jane Seymour in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door haar, volgend jaar wordt vernieuwd met een derde seizoen. Seizoen één van Harry Wild was een doorslaand succes op Acorn TV en het tweede seizoen bleef een topper op het gebied van acquisitie en totale streams voor de service.

"Ik verheug me op nog een seizoen vol mysteries van Harry Wild en kan niet wachten tot onze fans zien welke onderzoeken Harry en Fergus tegenkomen in seizoen drie op Acorn TV," zegt Seymour. "Het was zo leuk om dit veelzijdige personage te spelen en het was fantastisch om weer terug te keren naar Ierland om te werken met deze getalenteerde cast en crew."

Hoofdrolspeelster en uitvoerend producent Seymour (The Kominsky Method, Dr. Quinn, Medicine Woman, B Positive) keert terug als Harriet 'Harry' Wild, een professor literatuur aan de universiteit die met pensioen gaat en op een kruispunt in haar leven staat. Ook Rohan Nedd (Whitstable Pearl) als Fergus, haar protégé die partner wordt, Kevin Ryan (Guilt, Copper) als Harry's zoon en senior politiedetective, Amy Huberman (Finding Joy, Striking Out) als Harry's schoondochter, Paul Tylak (Kin (2021)), Samantha Mumba en Rose O'Neill keren terug.

Seizoen drie gaat verder waar seizoen twee ophield met Fergus, geleid door Harry, die van plan is Paula's voogdijvordering op Liberty aan te vechten. Maar het gaat niet van een leien dakje en er staan je onderweg een aantal verrassingen te wachten. Het bureau is nog steeds even druk en Harry en Fergus moeten een manier vinden om werk en leven in balans te houden. Dit keer worden ze ingehuurd om te bewijzen dat de leadzanger van Ierlands populairste boyband geen zelfmoord heeft gepleegd, om uit te zoeken wie een vrouw in een druk restaurant heeft onthoofd en haar hoofd op een schotel heeft geserveerd, om te ontdekken wie een despotische regisseur heeft vermoord op de set van Ierlands grootste soapserie en om uit te zoeken hoe een mysterieuze schrijver erin slaagde om zichzelf zonder pistool neer te schieten in een afgesloten paniekkamer.

Dichter bij huis roept een goede vriendin van Harry haar hulp in wanneer haar vervreemde echtgenoot dood opduikt in haar visvijver en Harry en Fergus zitten samen met Charlie, Orla en Lola midden in de actie wanneer een rouwende vader hen dwingt de zaak van zijn dochter op te lossen.

Elders hangt de liefde in de lucht als Glenn besluit dat het tijd is om zijn jarenlange vriendin, de lichtvoetige Petra, ten huwelijk te vragen. En terwijl de liefde deze keer niet zo soepel verloopt voor Fergus en Lola, ontmoet Harry een charmante collega-privédetective en merkt ze dat ze voor hem valt, ook al weet ze niet zeker of ze hem kan vertrouwen en vindt ze hem vreselijk irritant.

De startdatum voor Harry Wild seizoen drie wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Dead Man's Trigger
Dead Man's Trigger
03x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Harry Wild