Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Acorn TV geeft startdatum vrij voor het derde seizoen van Harry Wild

De startdatum van het derde seizoen van Harry Wild is vastgesteld.

De mysterieserie Harry Wild keert in mei terug op Acorn TV met zes gloednieuwe afleveringen. Het programma werd in december vernieuwd met een derde seizoen.

Jane Seymour, Rohan Nedd, Kevin Ryan, Amy Huberman, Samantha Mumba, Paul Tylak en Rose O'Neill spelen de hoofdrollen in de serie, die de zaken volgt van literatuurprofessor Harriet 'Harry' Wild (Seymour) die privédetective wordt.

15013 Harry Wild foto

Acorn TV onthulde meer over de terugkeer van de serie in onderstaand persbericht:

"Acorn TV onthulde vandaag dat seizoen drie van Harry Wild, de populaire Ierse mysterieserie met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Emmy en Golden Globe Award-winnares Jane Seymour, zal debuteren op maandag 13 mei op Acorn TV, met een co-première op het lineaire platform van AMC Networks en BBC America.

Seizoen drie bestaat uit zes afleveringen en zal beschikbaar zijn op Acorn TV in de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

In seizoen drie worden Harry (Seymour) en Fergus (Nedd) ingehuurd om te bewijzen dat de leadzanger van Ierlands populairste boyband geen zelfmoord heeft gepleegd, om uit te zoeken wie een vrouw heeft onthoofd in een druk restaurant, om te ontdekken wie een despotische regisseur heeft vermoord op de set van Ierlands grootste dagelijkse soap, om uit te zoeken hoe een mysterieuze schrijver erin slaagde zichzelf zonder pistool neer te schieten in een afgesloten paniekkamer, en nog veel meer.

Ondertussen, met het agentschap nog steeds even druk, moeten Harry en Fergus een manier vinden om werk en leven in balans te houden als Fergus van plan is om Paula's (Mumba) voogdijclaim voor zijn zus aan te vechten. De serie heeft ook Kevin Ryan in een vaste rol als Harry's zoon en senior politiedetective, Amy Huberman als Harry's schoondochter; en Paul Tylak en Rose O'Neill.

Harry Wild wordt geproduceerd door Dynamic Television. Acorn Media Enterprises coproduceert samen met ZDF. Seizoen drie is bedacht en geschreven door David Logan, samen met schrijver Jo Spain, en geproduceerd door Jane Seymour, Daniel March, Klaus Zimmermann, James Gibb, Morgan O'Sullivan, James Flynn, Catherine Mackin en Bea Tammer. Robert Quinn en Emer Conroy zijn de regisseurs."
Vorige aflevering
Dead Man's Trigger
Dead Man's Trigger
03x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Harry Wild