Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Detectiveserie Harry Wild vernieuwd met een vierde seizoen

Detectiveserie Harry Wild vernieuwd met een vierde seizoen

Harry Wild blijft aan de zaak werken. De mysterieserie met Jane Seymour is vernieuwd met een vierde seizoen door Acorn TV.
De aankondiging komt op het moment dat de productie van het nieuwe seizoen begint. Seizoen drie ging in mei van start op de streamingdienst.

Met Seymour, Rohan Need, Kevin Ryan, Amy Huberman, Samantha Mumba, Paul Tylak en Rose O'Neill in de hoofdrollen volgt de serie de zaken van literatuurprofessor die privédetective Harriet 'Harry' Wild (Seymour) wordt. Seizoen vier begint een jaar na de gebeurtenissen van seizoen drie.

15785 Harry Wild s4 foto

Acorn TV onthulde meer over de vernieuwing van de serie in onderstaand persbericht:

"Acorn TV, de veelgeprezen streamingdienst van AMC Networks gespecialiseerd in internationale mysteries, drama's en komedies, kondigde vandaag de vernieuwing van Harry Wild met een vierde seizoen aan.

Hoofdrolspeelster en uitvoerend producent Jane Seymour zal haar rol hernemen als Harry Wild, de titulaire amateurdetective in de Ierse mysterieserie die in het eerste seizoen een doorbraaksucces was voor Acorn TV en in het tweede en derde seizoen een topprestatie voor het platform bleef. De productie is net begonnen in Dublin, Ierland.

"We vinden het geweldig om de productie van het vierde seizoen van Harry Wild te starten met onze fantastische cast en crew in Ierland", zegt Catherine Mackin, Managing Director van Acorn Media Enterprises. "Met deze serie is de verrukkelijke Jane Seymour een geliefd lid van de Acorn TV familie geworden, we kunnen niet wachten om te zien wat Harry dit seizoen in haar mouw heeft en welke mysteries ze op haar eigen unieke manier zal oplossen."

Seizoen vier begint een jaar na seizoen drie en de zaken kunnen niet beter gaan bij het Wild/Reid Detective Agency als Harry en Fergus (Rohan Nedd) een onverwachte klant verwelkomen: Charlie Wild (Kevin Ryan). Elders wordt Harry ingehuurd door een vriend en voormalig wild kind dat non is geworden, Lola (Rose O'Neill) stuit op een mysterie van een dansschool, een literaire tour door Dublin neemt een bloederige wending en nog veel meer. Ondertussen wordt de hoop van Fergus om tegelijk met Lola naar de universiteit te gaan bedreigd wanneer ze een ongelooflijk aanbod krijgt om in het buitenland te studeren.

Samantha Mumba speelt opnieuw de rol van Paula Kenny, de moeder van Fergus en Paul Tylak speelt de rol van Glenn Talbot.

Harry Wild wordt geproduceerd door Dynamic Television. Acorn Media Enterprises coproduceert samen met ZDF. Seizoen vier is bedacht en geschreven door David Logan, samen met schrijver Jo Spain, geregisseerd door Robin Quinn en geproduceerd door Logan, Spain, Jane Seymour, Daniel March, Klaus Zimmermann, James Gibb, David McLoughlin, Catherine Mackin en Bea Tammer. Frank Seyberth en Claus Wunn produceren voor ZDF."

De startdatum van seizoen vier van Harry Wild wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten