Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6
Vienna van der Beek geeft "Haters Back Off - Eerste aflevering" een 6.
Geschreven door Vienna van der Beek op 4 januari 2017.
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Haters Back Off - Eerste aflevering

Haters back off, de serie van Miranda Sings. Wie is Miranda Sings? Een personage van bekende YouTuber Colleen Ballinger. Nu moet ik eerlijk zijn, ik heb ooit één filmpje van haar gezien en binnen een seconde heb ik het afgezet. Ik kon haar stem echt niet aanhoren. Twee jaar later heeft ze haar eigen serie op Netflix.

Iedereen heeft zijn dagelijkse dosis ergernis wel nodig, zullen we maar zeggen.

De serie begint gelijk met Miranda die een video aan het opnemen is. Ze is erg zelfverzekerd en is er honderd procent zeker van dat ze nu écht gaat doorbreken. Ik vind het idee van de serie erg origineel, omdat Miranda eigenlijk al bestaat en ze in de serie gewoon dieper op haar leven in gaan. Ze heeft een oom die net zo irritant als zijzelf is, een moeder die maar al te graag flirt en een zusje dat als enige nog normaal is.

Haters Back Off
© Netflix

Ik kon me persoonlijk ontzettend ergeren aan deze karakters, alleen al omdat ze volgens mij geen hersenen hebben. Dit is de bedoeling ook en dat is wat het toch weer ergens leuk maakt. Het kostte alleen wel alles in mij om niet als een idioot tegen mijn computer te schreeuwen, omdat ze zich zo dom gedragen. Dit is trouwens wel goed van de acteurs, als je toch een karakter zo geloofwaardig kunt spelen. Chapeau! Iedereen heeft zijn dagelijkse dosis ergernis wel nodig, zullen we maar zeggen.

Netflix is het perfecte platform voor deze serie, het is gewoon iets voor tussendoor. Het echt te volgen heeft geen zin. Wat er tijdens deze aflevering in mij omging was alleen meer dat het ontzettend dom was. Ik heb geen één seconde gelachen in de half uur durende aflevering, maar alsnog wilde ik verder kijken. Dit is omdat het gewoon écht fout is. Zo fout dat je het wel wil afkijken.
Volg Haters Back Off
Vorige aflevering
broadway or buts
broadway or buts
02x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Haters Back Off