Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Aloha Hawaii Five-0

Na tien seizoenen zal de reboot van Hawaii Five-0 (1968) aan zijn einde komen. De politieserie Hawaii Five-0 van CBS zal in april zijn allerlaatste afleveringen krijgen.

Op 3 april aanstaande zal er een twee uur durende aflevering worden uitgezonden bij CBS. Deze afleveringen zullen de allerlaatste zijn, de serie Hawaii Five-0 is niet vernieuwd. De procedurele misdaadserie ging op 20 september 2010 in première en is een remake van de serie uit de jaren 70. De serie trok gemiddeld meer dan zeven miljoen kijkers per afleveringen.


Als de serie op 3 april eindigt zal het 240 afleveringen hebben gehad. Dat zijn er 39 minder dan de originele serie. De serie spelt zich af op het tropische eiland en heeft tien seizoenen gehad die niet allemaal zonder controverse zijn verlopen. Zo zijn er twee castleden na het zevende seizoen weggegaan na een contract dispuut. Naar het schijnt was er wat gerommel over O’Louglin, hij speelt Steve McGarrett, die de serie zou verlaten heeft CBS uiteindelijk doen besluiten om de serie te cancelen.

"Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een succesvolle serie die eer deed aan het origineel tegelijkertijd zijn eigen kenmerkende stijl had", vertelde president Kelly Kahl van CBS Entertainment. "Vanaf de eerste aflevering was Hawaii Five-O een enorm succes. Dankzij de geweldige talenten onder de producenten, schrijvers, cast en crew speelt de serie al tien jaar een belangrijke rol in ons uitzendschema en heeft het ons geholpen de vrijdagavond te versterken. We kunnen alleen maar trots zijn op de kwaliteit, levensduur en zijn dankbaar voor de toewijding van de fans."

Op 3 januari is er nog wel een cross-over geweest tussen Hawaii Five-0 en die andere serie die zich afspeelt op Hawaii, Magnum, P.I. In Nederland is Hawaii Five-0 te zien bij Veronica.

Vorige aflevering
Aloha (Goodbye)
Aloha (Goodbye)
10x22
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
29 feb 2020 15:47 - 22 sep 2021 04:49
Tja.. aan de ene kant jammer want de serie keek wel lekker weg maar aan de andere kant ben ik er niet heel verdrietig om..
Scott Caan (Danno) was al vrij weinig te zien de afgelopen seizoenen en Adam, Junior en Lou hebben voor mij geen toegevoegde waarde. Jerry was ook niet veel soeps.. al lag dat niet aan de acteur zelf.

Tani was wel een goede toevoeging maar het gemis van Grace Park (Kono) en Daniel Dae Kim (Chin Ho) kon niet goed opgevangen worden.
Quinn vond ik overigens ook wel leuk!
Reageer
avatar_anonymous
29 feb 2020 16:57
Ben het met je eens dat na het vertrek van Kono en Chin het wel minder werd. Hopen dat ze er een mooi einde van maken en dan is het wel mooi geweest met deze serie.

Misschien zien we sommige nog terug in Magnum.
Reageer
avatar_kenwel
29 feb 2020 18:18 -
Jammer, maar hopelijk een goed einde wat de serie zeker verdient.
Reageer
avatar_Tamino
07 maa 2020 15:42 -
Waarom laten ze zo een succesvolle serie liggen!
Reageer
avatar_borduurfan
05 apr 2020 17:32 -
Heel heel erg jammer dat de serie stopt😭😭
Reageer
Hawaii Five-0