Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix deelt nieuwe castings voor tweede seizoen Heartbreak High

Het tweede seizoen van Heartbreak High komt naar Netflix en kijkers zullen twee nieuwe gezichten in de cast zien.

De serie is een reboot van het gelijknamige Australische tienerdrama, dat zeven seizoenen en 210 afleveringen lang werd uitgezonden voordat het eindigde in 1999. De nieuwe incarnatie van de serie volgt de leraren en studenten van het fictieve Hartley High in Australië. Afleveringen richten zich op raciale spanningen, middelbare school romances en andere tiener onderwerpen.



Sam Rechner (foto) en Kartanya Maynard voegen zich bij castleden Ayesha Madon, Chloe Hayden, Thomas Weatherall, James Majoos, Asher Yasbincek, Will McDonald, Gemma Chua-Tran, Sherry-Lee Watson, Bryn Chapman Parish, Josh Heuston, Brodie Townsend, Chika Ikogwe en Rachel House in de comedy-drama serie.

Heartbreak High werd een maand na de première in september 2022 verlengd voor een tweede seizoen. Netflix onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Oi, ze zijn terug! Een nieuw tijdperk van Heartbreak High breekt aan, met de productie van het tweede seizoen in volle gang en twee nieuwe castleden die zich inschrijven op Hartley High.

De nieuwe gezichten zijn Sam Rechner en Kartanya Maynard. Rechner speelt Rowan Callaghan, een bescheiden plattelandsjongen met een droge humor en een passie voor klassieke films die voorover wordt gegooid in de chaos van Hartley High en een waarlijk epische driehoeksverhouding, en Maynard is Zoe Clarke, een eigenzinnige voorstander van het celibaat die, samen met haar bende Puriteens, de SLT-klas van binnenuit ten val dreigt te brengen.

Sam Rechner had een doorbraakrol in Steven Spielbergs biografische speelfilm The Fabelmans en speelde tegenover Jane Seymour en Jacqueline McKenzie in Ruby's Choice. Kartanya Maynard is een Trawlwoolway-vrouw uit Nipaluna/Hobart in Utruwita/Tasmania en speelde onder andere in de televisieseries Deadloch en The Messenger.

Terugkerende castleden in Heartbreak High zijn Logie 2023-genomineerden Ayesha Madon, Chloe Hayden en Thomas Weatherall, evenals James Majoos, Asher Yasbincek, Will McDonald, Gemma Chua-Tran, Sherry-Lee Watson, Bryn Chapman Parish, Josh Heuston, Brodie Townsend, Chika Ikogwe en Rachel House.

De vliegen zoemen, de ibissen plunderen de vuilnisbakken en de zon schijnt op onze favoriete 'laagst gerangschikte school in het district' - Hartley High - in het aankomede seizoen. Studenten stromen door de poorten en al onze helden zijn terug voor een tweede semester - triootjes, chlamydia en brandende auto's zijn een verre herinnering - het lijkt erop dat iedereen een beetje volwassen is geworden tijdens de vakantie van semester één...

Seizoen twee van Heartbreak High, geproduceerd door Fremantle Australia en NewBe, begon in juni met filmen in Sydney (Gadigal, Dharug, Dharawal en Ku-ring-gai land), Australië, met alle SLT-favorieten die terugkeren na een tumultueuze start van het schooljaar.

Het eerste seizoen kreeg wereldwijd een hartstochtelijke aanhang vanwege de eerlijke weergave van wat tieners vandaag de dag meemaken: van eerste liefde, seks, trauma's, uit elkaar gaan tot inclusiviteit, seksualiteit, neurodiversiteit en de besties (of frenemies) die hen door dit alles heen slepen.

Heartbreak High seizoen twee komt in 2024. Bekijk hieronder een teaser met de nieuwe gezichten die de cast komen versterken.

Vorige aflevering
Boys Don't Cry
Boys Don't Cry
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heartbreak High