Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer voor tweede seizoen Netflix-serie Heartstopper

Het tweede seizoen van Heartstopper komt er volgende maand aan en Netflix heeft een teaser vrijgegeven die laat zien wat er komen gaat in het romantische tienerkomedie-drama.

Met Kit Connor, Joe Locke, William Gao, Yasmin Finney, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Tobie Donovan, Rhea Norwood, Jenny Walser, Sebastian Croft, Cormac Hyde-Corrin, Fisayo Akinade, Chetna Pandya, Stephen Fry en Olivia Colman in de hoofdrollen, is het Netflix-drama gebaseerd op de graphic novels van Alice Oseman.

Het verhaal volgt het leven van de homoseksuele tiener Charlie (Locke) wanneer hij gevoelens ontwikkelt voor zijn beste vriend (Connor).

Heartstopper

In seizoen twee krijgen Nick en Charlie te maken met hun nieuwe relatie, Tara en Darcy worden geconfronteerd met onvoorziene uitdagingen en Tao en Elle onderzoeken of ze ooit meer kunnen zijn dan alleen vrienden. Met examens in het verschiet, een schoolreisje naar Parijs en een schoolbal dat gepland moet worden, heeft de bende veel te regelen tijdens hun reis door de volgende fases van het leven, de liefde en vriendschap.

Het nieuwe seizoen van Heartstopper verschijnt op zondag 3 augustus. De populaire serie is ook al verlengd voor een derde seizoen.

Bekijk de teaser trailer voor seizoen twee van Heartstopper hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Perfect
Perfect
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heartstopper