Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nick overweegt uit de kast te komen in trailer van Heartstopper seizoen twee

Seizoen twee van Netflix-serie Heartstopper staat voor de deur en de streamer heeft een trailer vrijgegeven om fans op de been te houden tot de serie terugkeert in augustus.

In de trailer is Nick (Kit Connor) klaar om de wereld te vertellen dat hij eindelijk een vriendje heeft, maar hij is nerveus over het juiste moment om uit de kast te komen. Charlie (Joe Locke) heeft geen haast en vertelt Nick dat hij uit de kast moet komen wanneer en hoe hij dat wil.

Ondertussen proberen Tao (William Gao) en Elle (Yasmin Finney) uit te zoeken of ze ooit meer dan alleen vrienden kunnen zijn. Tara (Corinna Brown) en Darcy (Kizzy Edgell) staan ook voor hun eigen uitdagingen.

Heartstopper

Met examens in het verschiet, een schoolreisje naar Parijs en een schoolbal om te plannen, heeft de groep veel te regelen terwijl ze door de volgende fases van het leven, de liefde en vriendschap reizen.

Het eerste seizoen van de serie, geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, was een groot succes voor Netflix en heeft al opdracht gekregen voor nog twee seizoenen. Het coming-of-age romantische comedydrama volgt Charlie en Nick, die elkaar ontmoeten op de middelbare school en al snel ontdekken dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitgroeit tot een onverwachte romance.

Naast de tienercast keren ook Stephen Fry en Olivia Colman terug voor seizoen twee. Bedenker Alice Oseman keert terug voor het tweede en derde seizoen en See-Saw Films is producent. Het tweede seizoen is vanaf donderdag 3 augustus te streamen.

Bekijk hieronder de vrijgegeven trailer voor het tweede seizoen van Heartstopper.
Video on youtube
Vorige aflevering
Perfect
Perfect
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Heartstopper